Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan dolgoznátok fel ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgoznátok fel ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Nem akarok itt önsajnáltatásba kezdeni és regényt sem akarok írni, de pár fontosabbnak tűnő részletet azért leírok.

24 éves "férfi" vagyok. Sosem voltam sikeres a lányoknál / nőknél. Az elutasítások miatt nem hibáztattam senkit, viszont évekig nem is tanultam belőlük semmit. Ez tartott kb. 21 éves koromig, aztán következett egy 3 évig tartó depresszió, amiből kb. 3 hónapja sikerült kilábalnom. Ez alatt a 3 év alatt sem az emberek, sem a társkeresés nem foglalkozott és az amúgy is meglévő túlsúlyom mellé még felszedtem +20 kg felesleget.

Miután véget ért a depresszióm, elhatároztam, hogy változtatok az életemen. Sikerült leadnom azóta 10 kg felesleget, már most is sokkal jobban érzem magamat a testemben és végre tudom, hogy milyen emberré szeretnék válni.

Ezután nem sokkal később meg is ismertem egy, az átlagosnál jóval nyitottabb lányt, akivel csak barátságnak indult az egész, de barátság extrákkal lett a vége. Eleinte nem is szerettem volna tőle semmi többet, mert van párja, de bele estem abba a hibába, hogy többet kezdtem érezni iránta. Itt bele telt egy kis időbe, mire rájöttem, hogy célravezetőbb, ha őszintén megmondom neki, hogy hogyan érzek, de végül megtettem és a végeredmény az lett, hogy szexben még benne lett volna, de együtt már nem tudott volna minket elképzelni. Nem tetszett az a gondolat, hogy velem csalná a párját (elsőre azért nem érdekelt, mert végre örültem, hogy van egy lány, akit legalább egy kicsit érdeklek). Meg nem tetszett az a gondolat sem, hogy legjobb esetben is legfeljebb csak 2. lehetnék nála. Szóval ennek itt ennyivel vége is lett.

Látszólag jól viseltem az egészet, de igazából nem tudok mit kezdeni azzal az érzéssel, hogy hiába tettem oda magamat, hiába küzdöttem le az eddigi gátlásaimat, még az eddigi "legjobb énem" sem volt elég jó.

Nem fogok ezen az egy eseten kattogni hetekig - hónapokig, nyilván még rengeteg tanulnivaló / tapasztalnivaló van előttem és biztos lesz még egy csomó lány, akiknél hasonlóan fogok járni, mielőtt találnék egy olyat, aki megfelelőnek tart egy kapcsolathoz (és akivel akár lehetne tervezni is a jövőmet, de ez egy másik történet).

Hogyan szoktátok feldolgozni ezt a "nem vagyok elég jó neki" érzést?

2020. dec. 29. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a fogyásodhoz és az akaraterődhöz a változáshoz.

Azt kellene megértened,hogy sokszor nem te nem vagy elég jó ,csak a másik fél pl a jelen szituációban nem azt kereste amit te szingliként. Ne egy olyan nőhöz mérd magad ,aki csalja a párját szemrebbenés nélkül. Biztos ,hogy teljes bizalommal tudtál volna lenni?Ismerkedj és tényleg arra gondolj igen ebből is tanultam.

2020. dec. 29. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Itt nem az a baj, hogy nem vagy elég jó, hanem hogy gerinctelen vagy te is meg a csaj is. Van párja, de csalja, nagyon logikus... Te meg minek mész bele olyan viszonyba, ahol örök második leszel? HA egy kicsit okos vagy tudhattad volna, hogy nem hagyja el miattad a pasiját, szóval ha van benned méltóság akkor bele se mész egy ilyan ,,kapcsolatba" hanem keresel egy olyan lányt, aki szingli...

Szóval az, hogy nem volt senkid, az nem azon a plusz 10-20 kg-on múlik, hanem hogy milyen ember is vagy, és már a kis írásod alapján lejött, hogy sunyi, ne haragudj, de ez a véleményem...

2020. dec. 29. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bazzeg beleszeretni egy nőbe, aki félrekúr? Gondolkodtál már? Eleve milyen nő az, aki ilyet csinál? Nem az a gond, hogy depressziós voltál, hanem hogy még utána is magaddal akarsz kibaszni...
2020. dec. 29. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Az szép dolog, hogy elkezdtél változni, DE! miért hitted azt, hogy egy jellemtelen, gerinctelelen nő lesz majd a megváltás? Még ha össze is jött volna, nem aggódtál volna, hogy téged is megcsal? Tudod, aki egyszer megtette, megteszi máskor is (ez meg amúgy sem egyszeri volt, de mindegy, érted te.) A hozzáállásod egy pontig megértem, viszont eleve olyan csatát vívtál, amit nem nyerhettél meg. Szingli emberekkel ismerkedj, és jó lenne, ha egy kis tisztességet is magadra pakolnál, mert saras vagy te is vaskosan, hogy nem jól alakultak a dolgaid.
2020. dec. 30. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!