Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet szerelmes valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet szerelmes valaki egy olyan emberbe, akiről ésszel tudja, hogy egy senkiházi?

Figyelt kérdés
Igen, én vagyok szerelmes egy ferfiba, aki sokáig csapta nekem a szelet, de mivel barátnője van, akit már megcsalt többször, ezért nem mentem bele. De annyira kedves és aranyos volt velem, hogy végül hónapok alatt, de beleszerettem mégis, pedig direkt nem akartam, mert tudom milyen. Egy rohadék, aki csalja a barátnőjét, de közben olyan képeket tesz ki mindenhol, amiken teljes az idill. Szóval egy senkiháziak tartom, mégis szeretem.. Mért..?
2020. dec. 29. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Hát ez egy ilyen sport :D a szerelem sosem a logikáról szólt. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor annyit tehetsz hogy próbálod elfelejteni, egy idő után elkopnak az érzések.
2020. dec. 29. 17:39
 2/8 A kérdező kommentje:
El tudnám felejteni, csak minden nap találkozunk.. Nem tudom elkerülni.. Ez itt a bibi:S
2020. dec. 29. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretet és/vagy önbizalomhiány.
2020. dec. 29. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
17%
Mert a legtöbb nőnek pont az ilyen nyomorék senkiháziak kellenek. Amúgy meg szolgalelkű megalkuvó vagy akinek semmi önbecsülése.
2020. dec. 29. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Éretlenség, pszichés problémák, önbizalomhiány.

16-20 évesen én is folyton így voltam. De most, 30-hoz közeledve képtelen lennék már szeretni olyan embert (egyébként szerintem ez nem is szeretet, hanem vágyakozás, megszállottság, és bizonyítási vágy), akit emberi 0-nak tartok, pedig még mindig érzelmes ember vagyok.

Jó esetben kinövöd te is, ha pedig nem, akkor pszichoterápiát javaslok.

2020. dec. 29. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen szeretet hiányom az valóban van..
2020. dec. 29. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akard magad tönkre tenni. Ha a mostani kapcsolatához így áll, akkor veled is simán megtenné.

Gondolj bele, ha most szeretethiányból belemész csak idő kérdése és kihasználja ezt, és téged is simán csalni fog összevissza.

2020. dec. 29. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez Mo.-n egy trendi jelenség, mindennapos dolog. Mert az ész kikapcs, csak a hormonok működnek. Erre is érvényes az egyik ismerősöm mondása, hogy "Az ember egy eszköz használó állat".
2020. dec. 29. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!