Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Tudom ostoba kérdés annak aki tisztában van sajátmagával és volt már szerelmes.
Lényegében voltak barátnőim de nem volt komoly kapcsolatom.
Mondjuk most sincs csak úgymond kavarok egy lánnyal és olykor elbeszélgetünk arról ,hogy mit érzünk egymás iránt. Azt mind a ketten érezzük ,hogy fontosak vagyunk egymásnak és nagyon jól elvagyunk együtt. Pár hónapja vagyunk együtt és nem tudom ,hogy szerelem-e az amit érzek. Vágyom rá és imádom őt. A szex az átlagosan jó. Nem voltam még szerelmes viszont nem tudnám nélküle elképzelni a mindennapjaimat ,fontos nekem. Ez szerelem?
Azért írtam kavarást mert tulajdonképpen nem definiáltuk mi is ez kettőnk közt. De akkor vonatkoztassunk el a kavarás szótól. De ha már itt tartunk. Ha én szerelmes vagyok akkor nem kavarhatok azzal a lánnyal akibe bele szerettem? Vagy nem szerethetek bele mert “csak” kavarunk. Igazából bele lehet menni ebbe ,hogy ki ,hogyan értelmezi a szó jelentését egy nem definiált “kapcsolatban/barátságban”.
De elgondolkodtató a válasz.
26 vagyok.
Talán a megnyugtató tudat az valóban igaz lehet. Bár nem csak a tudat hanem maga ő is megnyugtat ha velem van. És jó ,hogy van nekem. Azt biztosan tudom mondani ,hogy szeretettel szeretem de azt ,hogy szerelemmel szeretem-e azt még nem tudom. De ez jó válasz volt köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!