Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy sokan azzal házasodnak,afelé teszik a nagy gesztusokat, mutatják a nagy lamúrt,akibe pont a legkevésbé szerelmesek?Előtte sokkal szerelmesebbek is voltak már,azokkal meg csendben voltak,nagy magamutogatás nélkül.Miért van ez?
...sokszor meg rájövünk, hogy mi képvisel valódi értéket a társas együttélésben és lenyugszunk. És racionálisabban döntünk, nem az alkoholista hímet/nőstényt akarjuk a pult mellől, aki tökéletesen tud táncolni és akibe egyetemistaként bele voltunk zúgva annyira, hogy még a tanulásra sem figyeltünk, hanem azt, aki előremozdított és észrevett minket, aki valóban szolgálta a fejlődésünket és akivel csapatmunka volt, nem értelmetlen koslatás...
Ó,én is olyan szar emberekbe voltam első látásra szerelmes. Akivel megházasodtam, abban meg sokáig nem is voltam biztos, pont a korábbiak miatt. Lassan melegedett fel a kapcsolat, nem volt intenzív annyira a szerelem, de soha nem cserélném senki másra már azóta.
Kívülállóként pl ebbe is bele lehet spekulálni, hogy na most akkor kit szerettem jobban... De azt csak én tudhatom, senki más.
Az ember az ilyenek alkalmával érlelődik. És minden szerelem után másképp szeretünk szerintem.
Ezt így nem látom.
A kipakolás meg... Hát, tiniként a facera toltuk fel az akkori barátnőmmel a képeket meg idézeteket egymás falára. Annak a kapcsolatnak vége lett, meg nálam az egész ilyen dolognak is. Ez nem jelenti azt, hogy később másba nem voltam szerelmes.
" De sejtem mire gondolsz."
Én is sejtem. A kérdező nem bírja megemészteni, hogy az exe megnősült.
Az emberek ostobàn elhiszik hogy amit a közösségi médiában làtnak az a valósàg.
Megsúgom ... KÖSZÖNŐVISZONYBAN SINCS A VALÓSÁGGAL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!