Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Észrevettétek, hogy sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy sokan azzal házasodnak,afelé teszik a nagy gesztusokat, mutatják a nagy lamúrt,akibe pont a legkevésbé szerelmesek?Előtte sokkal szerelmesebbek is voltak már,azokkal meg csendben voltak,nagy magamutogatás nélkül.Miért van ez?

Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Honnan tudod te, hogy ki kivel mennyire szerelmes?
2020. dec. 14. 23:37
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Mondd, te tudod hogy miről bedzèlsz?
2020. dec. 14. 23:38
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
a pénzzel házasodnak a nők manapság, nem a gazdájával
2020. dec. 15. 00:03
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Igen van ilyen is, amikor leplezni akarnak valamit, de simán lehet hogy oda van a választottjáért azért mutogatja úton útfélen.
2020. dec. 15. 00:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

...sokszor meg rájövünk, hogy mi képvisel valódi értéket a társas együttélésben és lenyugszunk. És racionálisabban döntünk, nem az alkoholista hímet/nőstényt akarjuk a pult mellől, aki tökéletesen tud táncolni és akibe egyetemistaként bele voltunk zúgva annyira, hogy még a tanulásra sem figyeltünk, hanem azt, aki előremozdított és észrevett minket, aki valóban szolgálta a fejlődésünket és akivel csapatmunka volt, nem értelmetlen koslatás...

Ó,én is olyan szar emberekbe voltam első látásra szerelmes. Akivel megházasodtam, abban meg sokáig nem is voltam biztos, pont a korábbiak miatt. Lassan melegedett fel a kapcsolat, nem volt intenzív annyira a szerelem, de soha nem cserélném senki másra már azóta.

Kívülállóként pl ebbe is bele lehet spekulálni, hogy na most akkor kit szerettem jobban... De azt csak én tudhatom, senki más.

Az ember az ilyenek alkalmával érlelődik. És minden szerelem után másképp szeretünk szerintem.

2020. dec. 15. 00:18
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Ezt így nem látom.

A kipakolás meg... Hát, tiniként a facera toltuk fel az akkori barátnőmmel a képeket meg idézeteket egymás falára. Annak a kapcsolatnak vége lett, meg nálam az egész ilyen dolognak is. Ez nem jelenti azt, hogy később másba nem voltam szerelmes.

2020. dec. 15. 02:48
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Azt nem tudhatod, kibe mennyire szerelmes az illető. De sejtem mire gondolsz. Csúnya szakítás után lehetséges jelenség, hogy akinek előbb lesz valakije, csak azért is kipakolja a kirakatba, hogy ő már boldog mással. Pedig előtte veled nem tette ezt, ennek ellenére tudtad, hogy igazán szeretitek egymást. Erre gondolsz?
2020. dec. 15. 10:20
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
Az emberek egy idő után belefáradnak a keresgélésbe és alkudnak egy “elmegy” kategóriással.
2020. dec. 15. 10:27
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

" De sejtem mire gondolsz."

Én is sejtem. A kérdező nem bírja megemészteni, hogy az exe megnősült.

2020. dec. 15. 10:31
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

Az emberek ostobàn elhiszik hogy amit a közösségi médiában làtnak az a valósàg.

Megsúgom ... KÖSZÖNŐVISZONYBAN SINCS A VALÓSÁGGAL.

2020. dec. 15. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!