Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valakinek kapcsolata lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek kapcsolata lesz, miért kell egyből telerakni közös képekkel a facebookot?

Figyelt kérdés

Én nem értem, hogy ezután miért csak a közös képekről szól a facebook az adott facebook oldal. Napi szinten. Minek bizonygatni, hogy boldogok?

Harmincas emberekről van szó.

2018. nov. 4. 09:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%

Mondjuk, mert örül neki, hogy van kapcsolata, és boldogok.

Miért, mit tegyen ki? Kaja fotókat és Coelho idézeteket?

Irigykedsz?

2018. nov. 4. 09:52
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

"Miért, mit tegyen ki? Kaja fotókat és Coelho idézeteket?"

Mondjuk semmit? Ki nem szarja le? Én is boldog vagyok, még sem töltöm fel a képeket. Ez a mai generáció betegsége. Egyébként Kérdező, magamutogatás miatt tölti fel, ilyen egyszerű.

2018. nov. 4. 09:53
 3/12 A kérdező kommentje:

Nekem is van kapcsolatom, mégsem fotózom magunkat non stop és nem töltöm fel a netre. Miért kell mutogatni? Ha nem teszi ki valaki akkor nem boldog vagy mi?

Igen nagyon irigy vagyok a képekre. :D Egy kérdésből egyből arra kell következtetni hogy valaki irigy.

#2: Teljesen egyetértek!

2018. nov. 4. 09:58
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Vannak ilyen emberek, el kell fogadni, ennyi. Ha zavar, van olyan opció fb-n, hogy letiltsd a megosztásait. Én már számtalan alkalommal megtettem :D Van, aki úgy érzi, a fb-n megosztott képeivel együtt a boldogságát is megosztja másokkal. Én legalábbis amikor az esküvői fotóimat töltögettem fel, akkor ezt éreztem. Esküvőm nincs minden nap, az kevésbé idegesítő talán ebből kifolyólag, de azért bizonyára aki minden nap valamit felrak magukról, az nagyon örül maguknak és szeretné ezt világgá is kürtölni.
2018. nov. 4. 10:12
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Aki hetente feldob facebookra csomó képet a párjával (többnyire nő), az inkább bizonyítani szeretné hogy ő milyen boldog, ami egyáltalán nem biztos. Véleményem szerint aki valóban boldog az nem facebookon mutogatja magát. A normálisabbja még képet se mutat magáról nyilvánosan, csak ismerősökre állítja a láthatóságot.
2018. nov. 4. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Igen. Egyrészt trendi. Másrészt büszke arra, hogy (neki is) van barátnője/párja. Mivel másoknál is ezt látja, p is meg akarja mutatni. Olyan is van biztos, aki irigységet akar kiváltani.
2018. nov. 4. 10:25
 7/12 anonim ***** válasza:
10%
Téged ez mit foglalkoztat? Engem csakis a saját magam boldogsága érdekel. Te meg azt csinálsz amit akarsz.
2018. nov. 4. 10:31
 8/12 A kérdező kommentje:

Jó azért egy esküvő kèp teljesen más. Több értelmét látom, mint minden hétköznapi dolgot kitenni. Pl hogy ágyban fekszenek, az udvaron ülnek, focipályán ülnek, asztalnál ülnek. Nem azt mondom hogy egy képet se érdemes kirakni, de túlzásnak érzem ezt. Erre miért kéne büszkének lenni?

Én ha a párommal vagyok, nem is a telefont nyomkodom. Van jobb program is ennél.

Továbbra sem vagyok irigy mivel elégedett vagyok az életemmel. Ez csak egy kérdés. Úgyhogy felesleges beszólogatni. :) Vagy aki a kérdésem alatt bunkóskodik, gondolom hasonló a viselkedése, mint amit említettem.

2018. nov. 4. 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Lehet mögötte önbizalomhiány is, amiért úgy érzik, állandóan kirakatban kell lenniük. Figyelj, én az ilyen nagy ömlengésekből láttam a legrondább szakításokat, akár sok éves kapcsolat esetén is. Egy volt kollégáméknál még a szakítás előtti napokban is mentek a képek, meg az így szeretlek, úgy szeretlek, de a négy fal között már rég nem ez volt a valóság.

Egy másik volt kollégám a tesójával volt így, közösségi oldalon a legjobb tesók, de a saját szememmel láttam, hogy marták egymást a háttérben.

2018. nov. 4. 11:07
 10/12 A kérdező kommentje:

Van benne valami. Továbbra is az a véleményem, felesleges egy netes felületen bizonygatni hogy mennyire boldog valaki mert sokan nem kíváncsiak rá.

Egyébként nem kívánom sem nekik, sem másoknak hogy szakítsanak vagy boldogtalanok legyenek.

2018. nov. 4. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!