Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valakinek kapcsolata lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek kapcsolata lesz, miért kell egyből telerakni közös képekkel a facebookot?

Figyelt kérdés

Én nem értem, hogy ezután miért csak a közös képekről szól a facebook az adott facebook oldal. Napi szinten. Minek bizonygatni, hogy boldogok?

Harmincas emberekről van szó.

2018. nov. 4. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
35%

"Nekem is van kapcsolatom, mégsem fotózom magunkat non stop és nem töltöm fel a netre. Miért kell mutogatni?"

Mindneki azt rak fel, amit akar. Nem értem, miért zavar ez téged. Ha viszont annyira zavar, hogy még kérdést is írsz ki róla, akkor ne kövesd őt.

2018. nov. 4. 11:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Már nem is követem mert a kérdés kiírása óta is több tucat kép került fel róluk. Igen, felfogtuk hogy együtt vannak és boldogok... Szerintem túlzás de látom sok embernél normális. :)
2018. nov. 6. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!