Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudjáto.k leplezni az illető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudjáto.k leplezni az illető előtt ha szerelmesek vagytok belé?

Figyelt kérdés
Nemet is!
2020. dec. 15. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Igen, férfiként muszáj is.
2020. dec. 15. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Ahhoz, hogy szerelmes legyel valakibe, azt jol kell ismerned, viszonylag surun kell talalkoznotok. Igy viszont nem igazan lehet leplezni. Ha te az ilyen meglattam es megszerettem tipus vagy, akkor nincs mit leplezni, az eletbe nem kerultok olyan szituacioba, ahol ez kiderulne.
2020. dec. 15. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom leplezni, de eljátszani igen de ez is tudat alatt. Nem szándékosan csinálom es nem is tudom az okát.
2020. dec. 15. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám, tuti észrevenné.
2020. dec. 15. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem hogy el tudom, de valójában valószínűleg még a vak is látja
2020. dec. 15. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem. F.
2020. dec. 15. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem,amikor közelembe van vagy megszólít fal fehér szoktam lenni.Múltkor haverom a munkahelymen azt hitte el fogok ájulni olyan fehér voltam.
2020. dec. 17. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:

2-es, soha ne mondd, hogy soha...

Szerintem ha 10 percet beszéltem vele négyszemközt életemben, akkor sokat mondok, kb. 4-szer láttam személyesen, többnyire percekre, de órákat leveleztünk már el az életünkből és de, voltunk olyan helyzetben, amikor még a levegő is megállt körülöttünk és mindenki elhallgatott.

Én voltam előbb szerelmes, képtelen voltam eltitkolni, mert remegtem, de azért reméltem, hogy nem látja. De észrevette. Aztán később én is észrevettem ezt-azt, de ő jobb színész nálam. És nem mindenkivel van így és nem vagyok már tinédzser.

2020. dec. 18. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!