Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan szerelmes nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan szerelmes nő, aki nem nézi el a pasijának a marhaságait, hanem kidobja?

Figyelt kérdés

Most nemrég olvastam egy kérdést, ahol egy csaj az apja cégénel dolgozik, és eltartja a pasit, aki nem dolgozik. Aki csak röhög, ha a haverjai beszólnak a csajnak ilyen szexuális dolgokat stb...

Na, nem ő az egyetlen. Nagyon sok ilyen van. Hogy a csaj halálosan szerelmes az hapsiba, és MINDENT elnéz neki.

Nem kenyerem a provokáció, de felteszem a kérdést:

A szerelmes nő hülye?

Vagy van olyan, hogy elzavarja a pasit?

2020. dec. 29. 03:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerelmesen mindenki behülyül. Nem tudom, hogy 50 évesen vagy afölött mi van, de 30-40 éveseknek még simán lemegy a függöny.
2020. dec. 29. 03:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem is ez a saját tapasztalatom.
2020. dec. 29. 03:13
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Állítólag létezik, de még nem láttam ilyet.
2020. dec. 29. 03:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne. Lehet úgy is szerelmesnek lenni, hogy nem dobod el az összes agyad. Meg amúgy én nagyon könnyen kiábrándulós típus vagyok. Inkább kibszok valakit és megsiratom, minthogy szenvedjek mellette a hülyesége miatt. Exem is addig bratyizgatott az exével, amíg a sokadik átsírt éjszaka után jobbnak láttam kibszni. Akkor már csak egyszer kell sírni, a kapcsolatot gyászolva, nem pedig napi rendszerességgel azon pánikolva, hogy mikor aláz meg és dob el, vajon min mosolygott ma, miközben vele beszélt, vajon engem is kibeszéltek, vajon vágyik arra a szexre mellettem, amit tőle kapott, stb...

Inkább legyen egyszer szar pár napig, mint folyamatosan.

2020. dec. 29. 04:05
 5/16 anonim ***** válasza:

Háromszor megtettem. Nem bántam meg, csak azt, hogy

vártam 2-2 évet. Elrabolták az időmet, amit nem lehet pótolni.

2020. dec. 29. 04:43
 6/16 anonim ***** válasza:
Én nem nézek el ilyeneket, azonnal lapát. 25N
2020. dec. 29. 07:40
 7/16 anonim ***** válasza:
32%

A múltkor én is kiírtam egy olyan kérdést, hogy miért vergődnek a "nők" érthetetlen párkapcsolatokban ami nem vezet sehová stb... konkrétan szétszedtek a kommentelők. :D

Ennyi gyenge lelkű önbecsülés nélküli "nőt" én még nem láttam komolyan mondom. Számomra is hihetetlen. De azt mondom, hogy ezek meg is érdemlik a sorsukat. Komolyan. Ha valaki ennyire ostoba....

2020. dec. 29. 08:13
 8/16 anonim ***** válasza:

Rengeteg. Elég itt körülnézni.

Mit tanácsoltok? A párom megcsal, vagy erőszakos, esetleg lusta ingynélő, de ne tanácsoljátok, hogy dobjam ki, mert szeretem (vagy jön a kérdés, hogy mit lehet tenni, van még megoldás? hiszen csak 2 éve ilyen)

2020. dec. 29. 08:17
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán el kell jutni arra a szintre, hogy eleged van, amihez tapasztalat kell. Vagy vannak olyan nők, akiknek igazából mindegy, kivel vannak, csak ne egyedül legyenek, legyen mellettük egy pasi mutogatóba. Sokakat nem a szerelem vakít el.

Nekem eddig egy párom volt, 8 évig együtt voltunk. A végére változott meg, az utolsó néhány hónapra, vagy kb egy évre. Tudom, ez is sok idő, visszagondolva. Viszont ha évekig szépet és jót adott neked az illető, illetve a kapcsolat, akkor jön a kérdés, hogy kib*szod esély nélkül a párodat, meg az éveiteket a kukába, vagy megpróbáljátok orvosolni a problémákat. Én megpróbáltam, vártam, de nem történt változás. Ezért hülye lennék? Lehet, de utólag, illetve kívülről könnyű okosnak lenni. Majd a legközelebbi kapcsolatomban már okosabb és kevésbé elnéző leszek, ennél többet tenni nem tudok.

Szóval igen, a szerelmes nő hülye, ahogy a szerelmes férfi is hülye. Lehet, hogy téged ránézésre kiábrándít valaki elsőre, viszont azt vedd figyelembe, hogy ismerkedéskor nem azt az arcát mutatja az illető.

Magamnak is fel szoktam tenni a kérdést, hogy hogy is remélhettem változást egy szerencsejáték függő embertől, akiről egyre több negatív dolog derült ki. Viszont az új párjának is feltenném a kérdést, hogy ezekről a dolgokról tud-e? Valószínűleg nem. Tehát nem mondhatom, hogy hülye. Inkább a párom hazug és önző, manipulatív. Ha idővel ki is derülnek a dolgok, kíváncsi leszek, a következő "áldozat" egyből kiadja-e az útját, vagy ő is hülye lesz?

Az élet nagy kérdései.

2020. dec. 29. 08:49
 10/16 anonim ***** válasza:

#9-es, nincsenek itt semmilyen nagy kérdések.

Az a kérdés csupán, hogy van-e ÖNBECSÜLÉSED vagy nincs. Hogy menyire vagy megalkuvó szolgalelkű.

Nem kell megmagyarázni azt, hogy amúgy jó ember csak beledobálta a fizetését a játékgépbe, a gyerekek meg nem vacsoráztak egy hónapig.

Ha te egy ilyen kapcsolatban vagy/voltál akkor az téged is minősít. Éppen úgy ahogy most a kérdezőt.

Mit kell a "múltat" nézni??? Az emberek változnak. Az emberek szarok...

Az a fontos ami MOST van. Szerencsejátékfüggő? Instant bann. Ennyi.

Az, hogy te hónapokig vergődsz valamiben az téged minősít.

Éppen úgy ahogy a kérdezőt is. HA LENNE ÖNBCSÜLÉSETEK akkor KÉRDÉS NÉLKÜL basznátok ki az ilyet az összes cuccával együtt.

Mégis miről beszélünk?? Hagyom hogy megalázzon, hülyének nézzen, és lenullázzon lelkileg és anyagilag csak mert az "szeretem"? Meg amúgy nem is egy moslék ember csak most ilyen? Mitől féltek? Kapcsolatfüggők vagytok?

El lehet gondolkodni....

2020. dec. 29. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!