Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem megölik az emberi kapcsolatokat?
Figyelt kérdés
Amilyen szép olyan rohadt dolog a szerelem..
Barát, testvér, de még anya is távolodik a másiktól ha egy új pasi vagy egy csaj képbe kerül.
Barátom is egy éve csajozott be azóta le sem szar..
Testvérem is most házasodott nyáron és azóta alig beszélünk.
Pedig barátommal testvéremmel is nagyon jó pozitív a kapcsolatom
2020. dec. 29. 13:50
1/6 anonim válasza:
Nolj fel talalj társat. szoktak mondani?
2/6 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy szerelem. Aki azzal hitegeti magat meg plane a masikat az eleg pa.tkany
3/6 anonim válasza:
Én is ezt tapasztaltam. Pedig a szerelem elmúlik, a barátságot mindig is erősebbnek gondoltam nála...de csak én. 🙁
4/6 anonim válasza:
Szerelem mulando baratsag orok.. de ettol ha baratodnak csaladja lesz mar termeszetes hogy veluk fog foglalkozni
5/6 anonim válasza:
Lepontoznak pedig megegyszer nekedy tarsat meg van eselyed valasz magad melle egy tarsat..Hid el ugy sokkal jobb meg maraf tarssasagi let... parok szivesebben osszejarnak mint egyedul maradt szalmakkal
6/6 anonim válasza:
Az nem normális, ha az ember a szerelem miatt feladja az egyéb kapcsolatait, de az sem egészséges, ha az egyéb kapcsolatok elvárják, hogy a szerelem mögéjük szoruljon. Ne feledjük, jobb esetben utóbbiból lesz az életre szóló társ, jóban - rosszban, feltétel nélkül. Én el sem tudom képzelni, hogy bárkit a családom (gyerekeim, férjem) elé helyezzek. A legjobb barátnőm szereti őket, meglátogat, ahogy én is őket, a két kapcsolat viszont össze sem hasonlítható - hiszen alapból más a természete -, de nyilván mindkettőnknek a család az első. Ha ezt nem értenénk meg, az hol lenne barátság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!