Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kétségbe vagyok esve mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel már 4 hónapja beszélek elején csak ilyen barát dolognak indult, csak beszélgettünk, ra egy hónapja találkoztunk és nagyon jó volt egyébként.

Utána többször is , volt ölelés csók, simogatás...

Megkérdeztem tőle párszor mit érez irántam, de nem tudja megmondani, bókol, testi kontaktust keresi, és tetszemneki, sokat mosolyog. Már már olyan mintha többetérezne.

De egyszer Megkérdeztem tőle hogy szeret-e, és azt mondta nem.

Én szerelmes lettem belé.

Mit tegyek , mostanában szomorú vagyok, mert úgy érzem már nem érdeklem. Nem érdeklődik irántam, egyszavas válaszokat ír, Mondja hogy hiányzok neki, és szép vagyok,es talizni is szeretne, de en nem értem mizajlik benne, várjak vele vagy mi legyen..?

2020. dec. 27. 18:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9# De még szűz.....
2020. dec. 27. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Szűz vagy nem szűz, Neked ezt mondta (idézlek): "De egyszer Megkérdeztem tőle hogy szeret-e, és azt mondta nem." Te viszont szereted őt, tehát fenntartom azt, amit a #3 alatt írtam. Vagy elfogadod, vagy nem - nekem nem számít, sőt, az is lehet, hogy rossza tanácsom.

Ffi.

2020. dec. 27. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy meg kellett volna várnod, amíg ő hozza fel ezt a témát, hogy szeret, mert így most biztos látja rajtad, hogy te odáig vagy érte, és nincs már miért küzdenie. Persze nem biztos, hogy ez van, de lehet ez is. Én várnék, sőt visszavennék a helyedben, ne lássa rajtad, hogy bele vagy zúgva.
2020. dec. 27. 20:12
 14/14 Károly farkasok ***** válasza:
Hát az hogy így a szemedbe mondja az nem túl jó jel... Te egy érzékeny és jólelkű embernek tunsz... Figyelj oda magadra és ne vesd bele magad mindenbe teljesen, kiszolgaltatottan... Sok csalódást megelozhetsz ezzel... Javaslom hallgass az erzeseidre... És bármilyen nehéz vagy fura a józan eszedre is.
2021. jan. 18. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!