Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kétségbe vagyok esve mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel már 4 hónapja beszélek elején csak ilyen barát dolognak indult, csak beszélgettünk, ra egy hónapja találkoztunk és nagyon jó volt egyébként.

Utána többször is , volt ölelés csók, simogatás...

Megkérdeztem tőle párszor mit érez irántam, de nem tudja megmondani, bókol, testi kontaktust keresi, és tetszemneki, sokat mosolyog. Már már olyan mintha többetérezne.

De egyszer Megkérdeztem tőle hogy szeret-e, és azt mondta nem.

Én szerelmes lettem belé.

Mit tegyek , mostanában szomorú vagyok, mert úgy érzem már nem érdeklem. Nem érdeklődik irántam, egyszavas válaszokat ír, Mondja hogy hiányzok neki, és szép vagyok,es talizni is szeretne, de en nem értem mizajlik benne, várjak vele vagy mi legyen..?

2020. dec. 27. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg csak szurizni akar :\
2020. dec. 27. 18:55
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Jesszus hány éves vagy? Egy pasinak 4 hónap alatt ez kevés persze hogy keresi a testi kontaktust. Miért kell azon lovagolni egyből hogy szeret-e? Még szex sem volt, hidd el a pasinak az döntő lesz. Az is lehet hogy akadt neki más is.
2020. dec. 27. 18:55
 3/14 anonim ***** válasza:
46%

Várd meg, hogy Ő jelentkezzen!

Most próbál ki Téged. Ne írj neki.

Ffi.

2020. dec. 27. 18:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Le kellene feküdnünk?

Utána mi lesz...

2020. dec. 27. 19:21
 5/14 A kérdező kommentje:
nincs neki más, elvileg..
2020. dec. 27. 19:26
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Ja, elvileg. Attól, hogy néha ez van, nem látsz bele a teljes életébe. Ha nincs is neki senki, veled komolytalan. De sanszos, hogy le fogsz vele feküdni, a kommentjeid alapján. Sok jóra ne számíts, ezzel nem fogod meg. Mégis hány évesek vagytok?
2020. dec. 27. 19:29
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem akartam vele csak úgy lefeküdni, mert én komolyan gondoltam vele , és azt mondta ő is, de még sem érez úgy.

2#esnek válaszoltam, ha lefeküdnénk az mivel lenne másabb, neki ez kell hogy komolyan gondolja, mit dönt el? Nem értem.

2020. dec. 27. 19:40
 8/14 A kérdező kommentje:
én 20 ő 22 de még soha nem volt párkapcsolata, és szexuális dolog.
2020. dec. 27. 19:41
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
Hát, azzal, hogy lefekszel vele - aligha fogod meg magadnak, mert nagy valószínűséggel rövidesen odébb áll és húz egy rovást magának "Na, ő is megvolt" (sóhajjal kísérve).
2020. dec. 27. 19:42
 10/14 A kérdező kommentje:

Csak az a kérdésem, hogy szerintetek várják vele hátha többet fog érezni,

Vagy ne keressem?

Vagy engedjem el..

2020. dec. 27. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!