Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg? Talán most értem oda, hogy képes lennék vele lenni, és talán jó lenne tudni, hogy esetleg lenne e esélye kettőnknek
Nagyon rosszkor zuhant az életembe pár éve.
Már nincs meg az elérhetősége,delivery error érkezik a régi céges emailről.
És tucatneve van. A régi címét tudom, esetleg személyesen tudnék arra menni...
Már próbáltam a cég FB profilját. Sokat nem segített, sőt rontott a helyzeten ☺️
Picit néznek a barátnőim dilisnek, hogy próbálom megkeresni. De tényleg egy Kovács Pistikét keresek a szénakazalban.
(legalább mindenkinek kötelezően ki lenne töltve az adatlapja☺️)
Ohh, sajnálom! 😭
Nekem is a nagy törlés (szakítás) után már semmi sem maradt gyakorlatilag. Egy dolgot sajnálok csak. A kis rohadék volt a háttérképem akit imádok, lehet visszateszem. (négy lábon járó veszedelem, doromboló kis tappancsos hölgyemény 😊) :)
Mi a tanulság?
Ne legyél ennyire önző. Amíg ő szeretett volna tőled többet, addig csak az érdekelt, hogy neked mi maximálisan a legjobb, az ő érzéseit és szándékait egyáltalán nem vetted figyelembe, mondhatni tárgyként kezelted. Honnan látszik ez? Onnan, hogy semmilyen elérhetősége sincs meg neked.
15ös.
Ad egy, nem kezelek senkit tárgyként.
Emberileg tisztelem, és ez nem csak amolyan hétköznapi sallang, még tudom, mi az tisztelni valakit.
Ad kettő, volt egy adatvesztésem, nulla mentésem. Amíg nem voltak okos csodák, addig fejből tudtam kb 100 telefonszámot, ma már csoda, ha az enyémet megjegyzem.
És sosem voltam FB híve. Jelenleg azért van accountom, mert ott értekezünk kollégákkal un privát, és egy ismerősöm sincs, sem publikus adatom, képem sem. A virtuális élet nem az én terepem, ahogy az úriemberé sem. Ismerjük tudjuk, hogy van, de nem kérünk belőle.
Ha sikerül megtalálni, és negatívan reagál, akkor tudom, hogy ez jár. Egy lezárt fejezetté válik.
Nem születik olyan kérdés, hogy miért nem várt rám brühühü(ahogy én tettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!