Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg? Talán most értem oda, hogy képes lennék vele lenni, és talán jó lenne tudni, hogy esetleg lenne e esélye kettőnknek
Nagyon rosszkor zuhant az életembe pár éve.
Már nincs meg az elérhetősége,delivery error érkezik a régi céges emailről.
És tucatneve van. A régi címét tudom, esetleg személyesen tudnék arra menni...
"delivery error érkezik a régi céges emailről."
Akkor sanszos, hogy letiltotta az e-mail címedet, ami ugye azt jelenti, hogy... sorry 😔
Vagy, hogy nem dolgozik már ott, mint én.
Az én régi címemről is ua hibaüzenet érkezik ☺️
Férfi az illető
5ös, pedig írtam, hogy a céges emailről.
Nem kötözködni akarok
6: Ezt most benéztem! A régi szó felett simán átsiklottam! 🙃😅
Reá voltam gyógyulva a céges mailre, hogy errort dobott, ezt hozzád kötöttem! :)
Mea culpa! :)
Régi cégéből nem vagy ismeretségi viszonyban senkivel esetleg?
Sajna nem, pontosabban két kollégájával találkoztam, de a keresztnevük tudom csak. Vezeték.keresztnév@domain.hu ebből már oké kettő ismert ☺️
Véletlen telefonon, üdv a Zolit keresem... Sem sokat segít. Elképzeltem, hogy a volt munkahelyén a recepcióst ezzel zaklatom.
9: Jajj, az tényleg kínos lenne! 😅
Ha már megvan a kettő ismert, gondolom FB-on már nézted őket, friend rész stb...
Amennyiben tudod a cégét tudod, még talán FB-n fent lehetnek(?) és onnan esetleg (likeok között ismerős arcok, max ha kicsit rámenős vagy egyikre ráírsz, hogy nem tudod véletlen az elérhetőségét, stb... mondjuk ez már semi-creep 😅)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!