Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 randi után, ha jól elvoltam a lánnyal, de elég zárkózott természet, rá lehet kérdezni h mennyi esélyt ad kettőnknek ennyi randi után?
Neten szeretnék rákérdezni, mert csak 1 hét múlva látnám újra. Nagyon zavar, hogy semmit nem értek a lányból. :-)
Ami tetszik is, viszont ha barátként tekint rám, akkor nem szeretném pazarolni az időm.
Furcsa lenne ha rákérdeznék erre Facebookon?
Az a baj, hogy nagyon rejtélyes és nem látom esélyét hogy élőben tudna rá válaszolni. Vagy illem választ adna..
Normál keretek között ilyenekről szerintem nem is kéne beszélni, mert az emberek érzik a másikon stb, de ő, azonkívül h keres+elfogadja a randira hívásaim, semmilyen mas fizikai jelet nem ad.
Utolsó randin fogtam meg a kezét, a hidegre hivatkozva:D Sétáltunk így kb másfél órát mozi elott, tokre beszedesebb is lett, ahogy eszrevettem.
Aztán mozibol kijöttünk, kérdeztem h megkapom e a kézmelegítőm, de mondta h majd hozzak magamnak kesztyűt mert o is fazik:'D
Szóval vagy nem ertette h semmi koze a hidegnek ahhoz, h meg akarom fogni a kezet vagy elutasitott :-)
Köszönöm a válaszokat.
Igen azért is sétáltunk előtte/utána hogy beszélgetés legyen kb a lényeg, mozi másodlagos volt szinte.
Annyira rákérdeznék neten... Az a rémálmom hogy barátkozik csak:-)
Köszönöm tényleg a válaszokat, megpróbálom kitalálni hogyan kérdezzek rá
Amúgy ez a legnagyobb gond a kapcsolatokban, hogy a kényes kérdéseket kerülik a felek.
Hány olyan kérdés van itt is, hogy "hogy mondjam el", "ezzel mire célzott", "ezt hogy értsem", ahelyett, hogy az ember szemtől szembe megkérdezné, elmondaná a nyűgét.
Mennyivel jobb fészbukkon ráírni, aztán arra azt ír, amit akar, akkor amikor kitalálta mit írjon, mint várni egy hetet és szemtől szembe megkérdezed, és meglátod hogy reagál, aztán annak egyértelműnek kell lennie.
Mindenképpen személyesen. Próbálj meg olyan randit csinálni, ahol közös program mellett IS tudtok beszélgetni, nem csak előtte / utána, így talán oldottabb lesz ő is. Nem tartom túl nyerő ötletnek a mozizást randihoz, hisz akkor nem egymással foglalkoztok.
Párkapcsolatban oké elmenni moziba, de randihoz nem annyira javallott. Persze ez csak az én véleményem, másnak lehet szimpatikus a mozizás. :)
Nem tudnám kezelni személyesen a "nem tudom" választ, ezért adnék neki időt neten.
De igen, tényleg eléggé elcseszett dolog ezen agyalnom:D
Lehet az elutasítástól is félek, mert semennyire nem tudom belőni, érdeklem-e.
Jol jonne egy kicsit tobb férfiasság:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!