Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 4 randi után, ha jól elvoltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 randi után, ha jól elvoltam a lánnyal, de elég zárkózott természet, rá lehet kérdezni h mennyi esélyt ad kettőnknek ennyi randi után?

Figyelt kérdés

Neten szeretnék rákérdezni, mert csak 1 hét múlva látnám újra. Nagyon zavar, hogy semmit nem értek a lányból. :-)

Ami tetszik is, viszont ha barátként tekint rám, akkor nem szeretném pazarolni az időm.

Furcsa lenne ha rákérdeznék erre Facebookon?

2018. nov. 29. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne kérdezgesd, hanem legyél határozottabb: több testi kontaktus, szemkontaktus, mosoly, simogatás és a döntő dolog, a randi végén csókold meg!

A fizikai kontaktus oxitocint szabadít fel, ami a kötődést erősíti, ergó ha nem utasít el, akkor próbálj vele minél többször érintkezni! Amikor találkoztok, gondolom van üdvözlés, öleld meg pár másodpercre, adj neki puszit, mosolyogj, majd amikor elindultok, fogd meg a kezét! Randi közben flört, simogatás, szemkontaktus, éreztesd vele, hogy nőként tetszik neked. Amikor pedig elbúcsúztok, próbáld meg a csókot, 5. randin ha valamit akartok kezdeni egymással, már ideje ennek is megtörténnie!

2018. nov. 29. 16:30
 12/19 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha elkérnéd a számát, és telefonon beszélgetnétek?

Amúgy is személyesebb, mint a facebook.

Egyébként neked kell kezdeményezned, főleg ha ilyen félénk lányról van szó.

2018. nov. 29. 17:15
 13/19 A kérdező kommentje:

De mi van ha én sem vagyok a legmagabiztosabb? :'D Egy jelet nem adó lányt csak úgy megcsókolni...

Egyébként értem, és igazatok van. A telefonszáma megvan, randi előtt szoktam csak megcsörgetni hogy ott vagyok.

Megpróbálom összeszedni magam és valahogy előrelépni:D

2018. nov. 29. 17:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Amúgy ne értsd félre, de szerintem eszméletlen cukin randizgattok az alapján, ahogy leírtad... :) De igazuk van a többieknek, te vagy a férfiú, kezdeményezz! Előttem tök jó tanácsokat adtak.

Szerintem is csak arra várna szegény, és ő sem érti, miért nem léptél még. És mivel ennyi randira elment veled (és még mindig akar), én sem tartom valószínűnek, hogy csak barátként tekint rád.

Sok sikert! :)

2018. nov. 29. 19:01
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszi :-)

Remélem a legjobbakat, mert tényleg nagyon kedvelem amúgy :-)

2018. nov. 29. 22:03
 16/19 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük neten, nem reagált rá külön semmit, de igent mondott a jövőheti találkozóra és olyan jót beszéltünk, mint még soha. Mondtam úgy tervezze, ha igent mond nem fogom többet a kesztyűre fogni, ha meg akarom fogni a kezét :-)

Úgyhogy sikernek mondható:-)

2018. nov. 29. 23:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia, történt azóta valami? Nagyon szurkoltam, és olyan jó volt olvasni^^
2019. jan. 2. 12:21
 18/19 A kérdező kommentje:
Elvileg 1 hónapja a barátnőm, egyszer mondtuk ki. Vele töltöttem a Szilvesztert is, úgyhogy "sikerült" a dolog. Megy minden a maga bizonytalan, de lassan haladó módján:D
2019. jan. 2. 14:48
 19/19 anonim ***** válasza:
@18: Nincs kőbe vésve semmit, úgyhogy a tempót ti diktáljátok! Sok boldogságot!
2019. jan. 2. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!