Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik sokat vannak fent ezen az oldalon azok magányosak?
20, aztán az arcvonásokkal mit lehet kezdeni azon kívül, hogy "újrarajzolom" őket vakolattal, amit aztán folyamatosan viselek? A lapos mellkassal?
Abba pl. már ne is menjünk bele, hogy adott (rossz) minőségű hajból, figyelembe véve az előnytelen fejformát és arcvonásokat is, sem hozható ki akármilyen frizura... Az öltözködés is behatárolt, ha gereblye testről, szerencsétlen árnyalatokról (pl. hullasápadt, de random vörösödő bőr) van szó, és azt is szem előtt akarjuk tartani, hogy ne feszengjek benne kínosan, ne legyen totál idegen tőlem.
Nem, a külsőn valójában nem lehet akkorát alakítani egy hétköznapi ember esetében, hiába van tele a net marha látványos előtte-utána képekkel meg videókkal. Nagy igazság: sz*rból nem lehet várat építeni. Hozott anyagból dolgozunk, és van, amibe hiába fektet energiát, időt, pénzt az ember. Be kell látni, hogy igenis van ronda nő, nem csak lusta, ahogy Coco Chanel totál tévesen gondolta és terjesztette.
El van hízva.
Inkább az evés, mint a pasik.
23, 170 centihez 48 kilóval? 😮
Mondjuk tény, hogy zabálok kedvemre, egyetlen grammocska sem rakódik le, hála az eü. problémáimnak.
Én igen, eléggé. Az egyetlen igazi megmaradt barátom is, mióta barátnője lett, le se szar szinte...
Nekem meg nő még soha nem adott esélyt sem, hogy egyáltalán megismerjen... természetesen a külsőm miatt, főleg az arcom miatt...
29/F
22-küldj egy képet kérlek, ezt nem akarom elhinni, hogy olyan lenne a helyzet, mint ahogy leírod (10-15-ös vagyok). Kéretlen tanácsot nyilván nem osztok, de így ismeretlenül is szeretném, ha több önbizalmad lenne, mert biztos vagyok benne, hogy csak nem látod magad reálisan..
32N
22
Elég sokat lehet tenni egy megfelelő hajjal, kis mozgással és egy kis sminkkel.
Nyilván csodát nem vár senki, de a határok eléggé kitolhatóak.
27
Én nem vonom kétségbe amit mond, de ahogy ő leírja magát az tényleg 1/1000-hez maximum. Mindemellett odafigyeléssel sokat lehetne dobni a dolgokon ebben biztos vagyok.
27, miért kell alapból azt feltételezni, hogy biztos nem látom magam reálisan? Dehogynem. Vannak pocsék adottságokkal rendelkező, ronda emberek. Nem mindenki az a szint, akin egy kis optikai tuninggal lehet segíteni.
Persze az mindig kérdés, hogy ki mit ért "segítésen". Sokan dobálóznak egy nő esetén a sminkkel, mintha addig már nem jutnának el, hogy az nem viselhető állandóan. Illetve ezek az emberek bizonyára még nem láttak olyat, aki sminkkel is pocsékul néz ki. A másik a sport/edzés. Nos, egyrészt az a hiányzó mellet nem tudja "kinöveszteni", másrészt nem mindenkinek alkalmas a szervezete arra, hogy pusztán ennyitől formásodjon. Nekem pl. élhetetlen, tarthatatlan, brutális diéta kellene mellé, gyakorlatilag az egész életem erről meg a szigorú edzésprogramról kellene szóljon, különben ugyanolyan piszkafa maradnék. Aztán az öltözködés... A rosacea miatt lángvörössé válásra hajlamos, de alapból hófehér bőr miatt baromira vigyáznom kell a színekkel, leginkább kerülnöm kell őket, azzal járok a legjobban. A piszkafaságom és laposságom pedig a szabást meg egyáltalán a "viselhető" ruhadarabokat korlátozza erősen.
Hadd ne folytassam. Azt sem értem, miért kell alapból azt feltételezni, hogy aki sz*rul néz ki, az nem kísérletezett már épp eleget életében, hogy ezen javítson. Szerintem kevés kivételtől eltekintve a többségünk megtette. Csak nem sokra ment vele. Az ocsmány külsőn ugyanis érdemben(!) tényleg nem lehet javítani, kár ezt mindenáron tagadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!