Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik sokat vannak fent ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik sokat vannak fent ezen az oldalon azok magányosak?

Figyelt kérdés
Vagy szerettek másoknak tanácsot adni? Vagy unatkoztok? Vagy a kérdések közt keresgéltek hátha az tette fel rólatok aki hiányzik nektek? Hehe
2020. dec. 26. 23:31
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtat h nem csak nekem vannak kínjaim.:D amiben tudok, abban pedig segítek.
2020. dec. 26. 23:33
 2/31 anonim ***** válasza:
86%

Én ha unatkozok akkor lógok itt.

36 N

2020. dec. 26. 23:34
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában van más ami sokkal több időmet leköti, mint ez az oldal. Bár sajnos lehet, hogy a rabja lettem. Így unatkozni nem unatkozom.

Biztos nem tette fel rólam senki kérdést. Senkinek sem hiányzom.

2020. dec. 26. 23:34
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, magányos vagyok, a kérdések közt keresek, egy-egy terület, ami érdekel, arra válaszolok. (F)
2020. dec. 26. 23:36
 5/31 anonim ***** válasza:
78%
Én inkább csak szexhiányos. Eszemben sem lenne itt lógni, ha jutna egy vagy több fickó, akivel kölcsönösen kívánjuk egymást, és csinálhatnám kedvemre... Nem jut, évek óta, baromi frusztrált vagyok, jobb híján itt lógok, ventilálok.
2020. dec. 26. 23:37
 6/31 A kérdező kommentje:
Hogy lehet az, hogy egy nőnek nem jut évek óta pasi?
2020. dec. 26. 23:38
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Sz*rul nézek ki. Nagyon. + jó ideje nem mozgok olyan közegben, ahol lenne esélyem összeszedni valakit. Net a külsőm miatt nem pálya. Hát így.
2020. dec. 26. 23:41
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

azt nem írta, hogy ő csaj lenne 🤷

kérdésedre válaszolva: igen, magányos vagyok, igen, akinek tudok, szívesen segítek tanáccsal, önbizalom építéssel, igen, unatkozni is szoktam, főleg munka közben, nem, aki hiányzik nincs itt fent :/

2020. dec. 26. 23:43
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is tudom, miért lógok itt. Élőben fárasztanak az emberek, nem bírom hallgatni őket, de itt érdekesnek tartom, amiket leírnak, jó néha olvasgatni, ki mit gondol.
2020. dec. 26. 23:44
 10/31 anonim ***** válasza:
73%
7-es, biztos hogy rajtad is lehetne turbózni kicsit.
2020. dec. 26. 23:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!