Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? Valami tipp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Valami tipp vagy tanács?

Figyelt kérdés
Egy emberen kívül senki nem érdekel, viszont őt nem érdeklem. Már próbáltam ismerkedni másokkal, de senki nem fogott meg úgy.

2020. dec. 26. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Süss bejglit.
2020. dec. 26. 18:21
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Én is ebben a cipőben vagyok, de évek óta.:(

Semmi nem segít, talán majd az idő. (Azért ha csak pár hónapja tart nálad, akkor nem vészes a helyzet, az lehet csak fellángolás.)

2020. dec. 26. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Mivel egy értelmes emberi lény vagy, ezért használnod kéne az eszed, és olyan irányba terelni az életed, amilyenre te szeretnéd
2020. dec. 26. 18:24
 4/12 A kérdező kommentje:
#2 2 éve tart.
2020. dec. 26. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
pszichológus tudna segíteni.
2020. dec. 26. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
Akkor nem kell kapkodnod! Örökké élsz, még pár évet nyugodtan pazarolhatsz rá.
2020. dec. 26. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
4: Nekem 4.:(
2020. dec. 26. 18:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer minden elmúlik csak akarni kell. Az utóbbi fele a mondatnak az ami nehéz. Én már a teljes elkerülés elvét követem. Az nagyon jól működik. Némi akaraterő kell meg elfogadni, hogy jobb mint kínlódni a semmiért, mert úgyse fog semmi összejönni. Amíg nincs elhatározás, addig nagyon előrelépés se lesz.

Leírom, de nyilván te is tudod mi lenne a helyes. Törölj minden kapcsolatot és kontaktust az illetővel. Kerüld el nagy ívben. Tilts le minden online kapcsolatot vele. Töröld az összes képét. Még csak távolról se akard látni. Töröld a számát stb. Ha ez megvan a többi már csak idő kérdése. Én saját magam tanultam meg, hogy az idő mindent megold csak akarni kell. Utóbbi a nehéz. De ha eljutsz erre a szinte minden sokkal jobb és könnyebb lesz.

2020. dec. 26. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
19%
Ez a természetes szelekció. Így nem lesz gyereked és ennyi.
2020. dec. 26. 18:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A #8-as jól leírta a helyzetet.

Idővel minden túlélhető, ha van hozzá elég lelki erőd. Nem tudod meg nem történté csinálni, nem fogod örökre elfelejteni, de idővel megtanulsz együtt élni a gondolattal, bármiről is legyen szó.

2020. dec. 26. 18:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!