Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Valami tipp vagy tanács?
Én is ebben a cipőben vagyok, de évek óta.:(
Semmi nem segít, talán majd az idő. (Azért ha csak pár hónapja tart nálad, akkor nem vészes a helyzet, az lehet csak fellángolás.)
Egyszer minden elmúlik csak akarni kell. Az utóbbi fele a mondatnak az ami nehéz. Én már a teljes elkerülés elvét követem. Az nagyon jól működik. Némi akaraterő kell meg elfogadni, hogy jobb mint kínlódni a semmiért, mert úgyse fog semmi összejönni. Amíg nincs elhatározás, addig nagyon előrelépés se lesz.
Leírom, de nyilván te is tudod mi lenne a helyes. Törölj minden kapcsolatot és kontaktust az illetővel. Kerüld el nagy ívben. Tilts le minden online kapcsolatot vele. Töröld az összes képét. Még csak távolról se akard látni. Töröld a számát stb. Ha ez megvan a többi már csak idő kérdése. Én saját magam tanultam meg, hogy az idő mindent megold csak akarni kell. Utóbbi a nehéz. De ha eljutsz erre a szinte minden sokkal jobb és könnyebb lesz.
A #8-as jól leírta a helyzetet.
Idővel minden túlélhető, ha van hozzá elég lelki erőd. Nem tudod meg nem történté csinálni, nem fogod örökre elfelejteni, de idővel megtanulsz együtt élni a gondolattal, bármiről is legyen szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!