Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek abban, hogy ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy ha valaki nem tud elengedni, akkor te se tudod őt?

Figyelt kérdés

[link]

Van egy pasi, akibe nem vagyok szerelmes és a kapcsolatunk se tartott sokáig. Én szakítottam mert nem szerettem. Azóta viszont nem tudom elfelejteni.

2020. dec. 26. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség. Ha valaki nem tud elengedni, tiltom a halálba, hátha könnyebb, ha sehol sem lát. Én magam meg leszarom
2020. dec. 26. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. dec. 26. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem.
2020. dec. 26. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez hülyeség. Éveken át zaklatott egy exem, akit én még a kapcsolat végleges lezárása előtt elengedtem, bőven továbbléptem már, férjem és gyerekem is volt, mire végre felfogta, hogy nem, továbbra sem utána epekedek csak "túl makacs vagyok, hogy beismerjem".
2020. dec. 26. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ezoterikus maszlag.
2020. dec. 26. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:

#4 udv a klubban.

Evek ota uj parom van es az exem folyamatosan zaklat, hiaba tiltom mindenhonnan, uj fiokokat csinal. Mar a rendorsegen is voltam, fenyegetozott, a paromat is fenyegette irasban, es ugyanazt mondja: hogy en vele akarok lenni igazabol csak nem akarom beismerni es csak “beertem” a parommal. Holott mar az osszekoltozest tervezzuk, es en rohadtul nem gondolok ra, akarhanyszor jon egy uj uzenet tole, olvasas nelkul torlom.

Tehat igen kerdezo, ez netto baromsag.

2020. dec. 26. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!