Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elengedni egy régi szerelmet?
Van egy srac akibe fuh, nem is tudom olyan 9 evesen szerettem bele. Most 19 eves vagyok es azota is toretlenul o az elso mindig a gondolataim kozott nap mint nap.
Egyfajta platoi szerelem, ami valoszinuleg sosem fog beteljesulni, es valoszinuleg pont azert akarom ot ennyire mert nem kaphatom meg.
Viszont a problema hogy ez nagyon ranyomja belyeget a mas ferfiakkal valo kapcsolatomra. Ugy erzem hogy ameddig nem lepek rajta tovabb nem fog igazan jol mukodni egy kapcsolatom sem, hisz ha megcsokolok valakit ot tudom csak odakepzelni ami szornyu es mar-mar beteges, es termeszetesen igy nem akarok massal elkezdeni kapcsolatot letesiteni, mert nem lenne fair..
Van erre valami modszer hogy hogyan lephetnek mar vegre tul rajt? Ugy erzem megkeseriti az eletemet ez a szituacio..
legyszi aki tud segitsen mert kezdem ugy erznk hogy semmi kiut ebbol, mar olyan regota annyi mindennel probalkoztam es annyi elhatarozast tettem, de semmi
Hasonlokepp erzek, nekem ez kb 6 eve tart, ket eve van baratom, a sracnak is baratnoje. Sose jottunk ossze, rengetegszer aludtunk egyutt, nem nagyon tortent semmi komolyan, de annyira hasonlitottunk es annyira vonzodtunk egymashoz, hogy az felelmetes. Pedig elotte eszunkbe nem jutott volna, hogy valaha...
Ket eve nem beszeltunk egy arva szot sem, megis ugy erzem, mintha csak felraktuk volna a polcra porosodni, mint egy jo konyvet, amit kesobb eloveszel, amikor eretten fel tudod fogni es akkor bumm..
Akarmikor eszembe jutnak a vele toltott ejszakai filozofalasok majd az azt koveto osszebujos csokolozasok, mindig belemar egyet a szivembe a gondolat.
De a logikus gondolkodas az mondja, ez faszsag, nojek fel, ennyi, csak szep az emlek es elerhetetlen.
Igazabol nem tudok jo tanacsot adni, csak szerettem volna megosztani Veled, hogy tudd, nem vagy egyedul ilyen szituban..🥺 Barcsak tudnank egymason segiteni.
21/L
Szerintem ha voltal mar szerelmes valaha akkor ezt te sem hiszed el. Az hogy mit erzel valaki irant nem fejben dol es es nem tudod kikapcsolni egyik percrol a masikra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!