Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A régi szerelmet tényleg feledtet egy új?
Figyelt kérdés
Mert én a régi szerelmem már 2 éve nem tudom elfelejteni. Van amikor kevésbé fáj, van amikor jobban. Ha jön egy új szerelem, akkor tényleg teljesen elmúlik a régi?2019. júl. 23. 14:42
1/8 anonim válasza:
Ez szánalom.
Egy új ha jobb akkor igen. Szarabbal elvből nem jövök össze.
Neked úgy látszik mindegy csak lyuk legyen.
2/8 A kérdező kommentje:
Félreérthettél. Nem azt mondtam, hogy egyik nő tudja e felejtetni a másik nőt, hanem hogy egyik szerelem tudja e a másik szerelmet, nem mindegy :)
2019. júl. 23. 14:50
3/8 anonim válasza:
DiCaprio valahogy sosem tűnik el. :(
5/8 anonim válasza:
A szerelem igen, sőt...de ami csak olyan mintha szerelem lenne az nem.
6/8 anonim válasza:
Elmúlhat, igen... de ez nem azt jelenti, hogy erōltetsz egy kapcsolatot bárkivel ès bemeséled róla, hogy ez az új szerelem. Az ilyesmi nem mūkōdik.. csak akkor, ha sikerül megtalálni azt a partnert, aki képes arra, hogy felülmúlja a régit...
7/8 anonim válasza:
Egyszer volt egy laza kapcsolatom valakivel, aki érezhetōen nem tette túl magát a korábbi szerelmi kapcsolatán. Úgy tekintett rám, mint aki “segít ōt túl tenni ezen”. Bár kedveltük egymást, de nem igazán éreztem szerelmet köztünk. Nem értettem, hogy mit akar tōlem, miért foglalkozik velem, egy idōután beláttam, hogy semmi értelme az egésznek.
8/8 anonim válasza:
Nem. Ha igen, akkor meg nem szerelem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!