Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tudtatok elengedni egy embert evek utan?
Szerintem paran atelik azt ,amikor tudjak jol h a masik ember nem kene az o eletebe ,de egyszeruen nem tudja elengedni.
Ha valakinek sikerult ,mi volt az a modszer mit tud tanacsolni h lehet elengedni valakit tenylegesen?
Mi elkövettük azt a hibát, hogy nem tiltotta valamelyikünk a másikat Fb-on. Hiába töröltem őt az ismerősök közül, ha nyilvános volt a profilja és így is naponta megnéztem egy éven át. Meg az is hiába, ha törlöm, de utána ismeretlenként belike-ol, amiből rájössz, hogy rákíváncsiskodott a profilodra, hiszen ismeretlenként biztos nem a hírfolyamában látta meg a megosztásodat. Ha meg aztán visszajelölitek egymást és utána jönnek a jelezgetések...Na így nem lehet.
Facebook-on tiltani, hogy soha többé ne lásd azt a zöld pöttyöt a neve mellett, soha többé ne ugorjon össze a gyomrod, ha üzenetet kaptál, soha többé ne írhasson rád a semmiből, hogy haragszol-e még. És akkor reménykedj, hogy nem futsz bele az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!