Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan tudtatok elengedni a...

Hogyan tudtatok elengedni a gyerek temat?

Figyelt kérdés
Elso gyerkoc is soka sikerult. Tesot szeretnenk, aki majd egy eve szinten nem jon. Elegem lett a tesztelesbol, a testem figyelesebol. Hogyan terelitek el a gondolatokat? Amugy minden rendben velunk.
2017. nov. 12. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Mi lenne, ha nem figyelgetnéd a tested, ha nem tesztelgetnél, hanem akkor lennétek együtt, amikor vágytok egymásra, aztán ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelnél csak?

Keress magadnak valami hobbit, elfoglaltságot. Vagy tölts még több időt a családoddal, barátokkal.

Ha valaki görcsösen akar valamit, akkor általában nem szokott összejönni. Más dolgokkal kell foglalkozni és ha minden rendben van veletek, akkor majd jönni fog a baba.

2017. nov. 12. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi másfél évig elengedtük. De nem sikerült. Utána elmentünk egy meddőségi centrumba és második inszeminacio sikerült. Én akkor sem idegeskedtem a sikeren. Ferjem jobban rágörcsölt a témára mint én. Én egyszerűen tudtam, hogy előbb vagy utóbb sikerül. Addig meg kiélvezzük egy gyerekkel az életet.
2017. nov. 12. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
6 évet vártunk, de nem görcsöltünk, csak élveztük az életünket, a szerelmünket, egymást. :)
2017. nov. 12. 16:55
 4/10 A kérdező kommentje:

Koszonom! A tanulas jo otlet! :)

#3 6 ev mulva 40 leszek, apa meg tobb, ugyhogy az nem jarhato ut, de koszonom a batoritast. Olvastam mashol is a kommented, gratulalok. Es le a kalappal, hogy birtad ezt az idot. :)

2017. nov. 12. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy nehéz elengedni, nekem sem menne ennyi idő után... de ha nagy a szerelem, akkor engedjétek szabadjára és majd jönni fog a baba. :)
2017. nov. 12. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért nem kerestek fel egy meddőségi központot? Pár vizsgálat utána kiderülne mi a baj és segítenének a kezelésben.
2017. nov. 15. 09:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom 6-os! Megvoltak a vizgalatok, es rendben vagyunk. Talan ezert is bosszanto annyira. Orvosnal voltam, progit kaptam, de nem ez a baj, mert mellette is megjott. Most jon a karacsony, majd eltereli a gondolataimat. :)
2017. nov. 15. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg nincs min idegeskedni. Pihenjetek, kapcsolódjatok ki és az a pici tudni fogja, mikor jön el a megfelelő időpont. :)
2017. nov. 16. 08:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2017. nov. 16. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Immunológiai és genetikai vizsgálat?
2017. nov. 20. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!