Hogyan tudtatok elengedni a gyerek temat?
Figyelt kérdés
Elso gyerkoc is soka sikerult. Tesot szeretnenk, aki majd egy eve szinten nem jon. Elegem lett a tesztelesbol, a testem figyelesebol. Hogyan terelitek el a gondolatokat? Amugy minden rendben velunk.2017. nov. 12. 16:07
1/10 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem figyelgetnéd a tested, ha nem tesztelgetnél, hanem akkor lennétek együtt, amikor vágytok egymásra, aztán ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelnél csak?
Keress magadnak valami hobbit, elfoglaltságot. Vagy tölts még több időt a családoddal, barátokkal.
Ha valaki görcsösen akar valamit, akkor általában nem szokott összejönni. Más dolgokkal kell foglalkozni és ha minden rendben van veletek, akkor majd jönni fog a baba.
2/10 anonim válasza:
Mi másfél évig elengedtük. De nem sikerült. Utána elmentünk egy meddőségi centrumba és második inszeminacio sikerült. Én akkor sem idegeskedtem a sikeren. Ferjem jobban rágörcsölt a témára mint én. Én egyszerűen tudtam, hogy előbb vagy utóbb sikerül. Addig meg kiélvezzük egy gyerekkel az életet.
3/10 anonim válasza:
6 évet vártunk, de nem görcsöltünk, csak élveztük az életünket, a szerelmünket, egymást. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom! A tanulas jo otlet! :)
#3 6 ev mulva 40 leszek, apa meg tobb, ugyhogy az nem jarhato ut, de koszonom a batoritast. Olvastam mashol is a kommented, gratulalok. Es le a kalappal, hogy birtad ezt az idot. :)
2017. nov. 12. 18:58
5/10 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nehéz elengedni, nekem sem menne ennyi idő után... de ha nagy a szerelem, akkor engedjétek szabadjára és majd jönni fog a baba. :)
6/10 anonim válasza:
Miért nem kerestek fel egy meddőségi központot? Pár vizsgálat utána kiderülne mi a baj és segítenének a kezelésben.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom 6-os! Megvoltak a vizgalatok, es rendben vagyunk. Talan ezert is bosszanto annyira. Orvosnal voltam, progit kaptam, de nem ez a baj, mert mellette is megjott. Most jon a karacsony, majd eltereli a gondolataimat. :)
2017. nov. 15. 19:17
8/10 anonim válasza:
Akkor tényleg nincs min idegeskedni. Pihenjetek, kapcsolódjatok ki és az a pici tudni fogja, mikor jön el a megfelelő időpont. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2017. nov. 16. 22:37
10/10 anonim válasza:
Immunológiai és genetikai vizsgálat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!