Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elengedni egy lányt?
Szerelmes vagyok egy lányba, ő viszont nem viszonozza az érzéseimet, nekem meg ez nagy lelki fájdalmat okoz.
Most nem láttam már vagy 5 napja, és úgy érzem hogy sikerült nagyjából elengednem a felé táplált érzéseimet, de a gondolataimban még ott van, sokat gondolok rá.
Attól félek, hogyha megint látom, megint előjönnek ezek a rossz érzések. Nem tudom mit kéne csinálnom.
Próbáljam meg elkerülni?
A legjobb az lenne, ha a gondolataimban sem lenne ott!
Köszönöm a segítséget.
Sajnos ha újra látod őt, valószínűleg ismét felerősödnek benned az érzések iránta. Ha tényleg minden kétséget kizáróan nem akar tőled semmit, akkor a legjobb, ha elkerülöd a lányt.
Elég pocsékul fogod magad érezni egy darabig,de a legfontosabb, hogy ez tök normális, ne próbáld direkt elnyomni az érzést, mintha nem szabadna ezt érezned. Engedd meg magadnak, hogy így érezz most.
Emellett próbálj olyan tevékenységekkel foglalkozni, amiről tudod, hogy leköt vagy felvidít. Keress tudatosan ilyen dolgokat. Próbálj arra is koncentrálni, hogy figyelj magadra és a testedre, tehát feküdj le időben, aludj eleget, figyelj arra mit eszel,és minden nap mozdulj ki, mozogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!