Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mégis mire véljem? Mi történhetett? (Bővebben lent).
Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a barátommal. Mindenben számíthattunk egymásra, mindent megbeszéltünk, egymás gondolatát is kitaláltuk. Tegnap délután még beszéltünk, utána nem volt online, mert jött a tesója barátnője is karácsonyozni. Este 7-kor még küldött egy linket, azután letiltott messengerről. Írni sem tudok neki, nem látom a profilját sem. Telefont nem veszi fel, sms-re nem válaszol. Mi baja lehet??? Terveztük a közös jövőt :/ Nem veszekedtünk, csütörtökön volt nálam, hétfőn is jönne.... de ki tudja mi lesz ebből már.2020. dec. 26. 12:07
21/27 A kérdező kommentje:
Hányok én is ettől a mai világtól. Ha ennek csúnya vége lesz, én leszámolok a párkapcsolatokkal, mert nem tudok bízni.
2020. dec. 26. 12:56
22/27 anonim válasza:
Ki tudja? Mi biztos nem, viszont ez róla sokat elárul, a hozzáállásáról a dolgokhoz. Mennyire intelligensen tudja kezelni. Örülj, hogy nem külföldön hagyott ott a francba, bármi baja is legyen veled vagy mással az a minimum, hogy a másikat tájékoztatjuk hogy most elhagyjuk vagy összeomlottunk, vagy akármi. Elhiszem hogy kétségbe vagy esve. Ilyen kétségek közt hagyni valakit iszonyú bunkóság.
Viszont jó hogy ez most derült ki róla nem két gyerek meg x év házasság után. Nézd így a helyzetet.
23/27 A kérdező kommentje:
A bizonytalanságot utálom a legjobban. Azt se tudom mi van vele, mert nem hív vissza, sms-re nem reagál. Ha elmondta volna, azt mondom oké, és elengedem. De így???
2020. dec. 26. 13:04
24/27 anonim válasza:
Miért nem fogod magad és mész el hozzá? Mondja meg szemtől szembe, hogy mi van.
Én a helyedbe ezt tenném.
25/27 anonim válasza:
Igen abszolút érthető az aggályod, ilyenkor jó ha ottt van valaki barátnő, anyuka, testvér aki meghallgat, veled van lelkileg. Sok sikert hogy kiheverd ezt a csalódást. Idő kell hozzá. Sajnos nem is biztos, hogy az utolsó eset, a fiataloknak fel kell készülniük, hogy az életben sok furcsa emberrel lesz dolguk, van amit nem is lehet kikerülni, mint ennek sem nem volt semmi előjele. Csak paff, mint egy arculcsapás. Remélem azért hamar kiderül mi történt valójában, hogy te is lezárhasd magadban.
26/27 anonim válasza:
Nem értem. Elmehetnél hozzá, hívhatnád a szüleit, a testvérét, a testvére barátnőjét, a barátait...annyi mindent tehetnél az itteni idegeskedés helyett. Ez csak számomra nem életszerű, hogy egy egy éves kapcsolatban valaki ilyet tesz, és a másik maximum itt érdeklődik, semmi mást nem tesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!