Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mégis mire véljem? Mi történhetett? (Bővebben lent).
"Mire elvégeztem volna az egyetemet, közös költözést terveztünk ki másik országba, "
Valószínűleg ő nem az, akinek mutatta magát, akinek hitted.
Aztán meg, ha a tesója barátnője ott lehetett, te miért nem?
Erre nem gondoltál?
Ez nem semmi. Az sem, hogy az exem boldog karácsonyt kívánt 24-én, majd 25-én kiposztolta az új nagy szerelmét úgy, hogy pár hete még együtt éltünk.
Van az embereknek bőr a képén..
Szerintem az lesz a legjobb, hogy a tiltását viszonzod, hogyha esetleg meggondolná magát, ő már csak hűlt helyed találja.
Nem reménykednék semmi jóban a helyedben. :(
Borzasztó, mennyien milyen jól meg tudják játszani magukat..
Tesómat egyik nap még várta a barátnője, másnap amikor ment hozzá, már be sem akarta engedni. Nekem pedig a feleségem lépett le szó nélkül 7 év után.
Sosem gondoltam volna, hogy vannak ennyire gerinctelen emberek, aztán rájöttem nem is kevesen. :(
Így van, 18-as. Sajnos mindenki csak a maga kárán "tanul".
A normális értékrenddel rendelkező emberek fel sem tudják fogni, hogy mások hogy tudnak ennyire lelketlen, önző, hazug, gyáva, manipulatív emberek lenni.
Engem is sokkolt sajnos elég sok minden a 7.évünk végére már..
Borzasztó világot élünk, de komolyan.
Szerintem ilyen emberre ne várj egy percet sem. :(
Ha keresni akarna, már megkeresett volna. Főleg, ha egyértelmű, hogy csak téged tiltott le.
Ne add meg neki az örömöt, hogy vársz rá.
Én párszor elkövettem ezt a hibát, látod mi lett a vége. Az exem a végére (valahol jogosan) azt érezte, bármit megtehet velem..
Rettentően sajnállak és együttérzek, de könyörgöm, a saját érdekedben NE várj rá! :(
14es voltam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!