Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt mégis mire véljem? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mégis mire véljem? Mi történhetett? (Bővebben lent).

Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a barátommal. Mindenben számíthattunk egymásra, mindent megbeszéltünk, egymás gondolatát is kitaláltuk. Tegnap délután még beszéltünk, utána nem volt online, mert jött a tesója barátnője is karácsonyozni. Este 7-kor még küldött egy linket, azután letiltott messengerről. Írni sem tudok neki, nem látom a profilját sem. Telefont nem veszi fel, sms-re nem válaszol. Mi baja lehet??? Terveztük a közös jövőt :/ Nem veszekedtünk, csütörtökön volt nálam, hétfőn is jönne.... de ki tudja mi lesz ebből már.
2020. dec. 26. 12:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom le vagyok sokkolva. Ez a pasi a megbízhatóság mintaképe volt. Még azt is bejelentette hogy kb. fingik egyet, már bocsánat. A mai és holnapi napot még megvárom, de teljesen tanácstalan vagyok.
2020. dec. 26. 12:17
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

"Mire elvégeztem volna az egyetemet, közös költözést terveztünk ki másik országba, "

Valószínűleg ő nem az, akinek mutatta magát, akinek hitted.

Aztán meg, ha a tesója barátnője ott lehetett, te miért nem?

Erre nem gondoltál?

2020. dec. 26. 12:18
 13/27 A kérdező kommentje:
Minket nem különösebben izgat a karácsony, ő meg a tesójával egy lakásban él, így ha a tesója felvitte a csajt, muszáj volt elviselnie. Nem mentegetni akarom ezzel. Legalább visszaírna az sms-re vagy visszahívna....
2020. dec. 26. 12:20
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem semmi. Az sem, hogy az exem boldog karácsonyt kívánt 24-én, majd 25-én kiposztolta az új nagy szerelmét úgy, hogy pár hete még együtt éltünk.

Van az embereknek bőr a képén..

Szerintem az lesz a legjobb, hogy a tiltását viszonzod, hogyha esetleg meggondolná magát, ő már csak hűlt helyed találja.

Nem reménykednék semmi jóban a helyedben. :(

Borzasztó, mennyien milyen jól meg tudják játszani magukat..

2020. dec. 26. 12:25
 15/27 A kérdező kommentje:
14-es ez borzalmas :( Nem tudom... megvárom a mai napot, meg a holnapot, azután a romokból kell újjá építenem magam. Ezt tényleg nem tudom elhinni....
2020. dec. 26. 12:27
 16/27 anonim ***** válasza:
87%
Őszintén sajnálom ami történt, de valamit nem értek. Minek neked két profil? És mivel a barátod azt nem tiltotta le ezért azt se tudta, hogy létezik.
2020. dec. 26. 12:34
 17/27 A kérdező kommentje:
Szoktam kommentelni politikai oldalakra is, azt meg nem merek az igazi profilommal. Ördög nem alszik... És tudta hogy van az a profilom is.
2020. dec. 26. 12:36
 18/27 Alessandro10 ***** válasza:
100%

Tesómat egyik nap még várta a barátnője, másnap amikor ment hozzá, már be sem akarta engedni. Nekem pedig a feleségem lépett le szó nélkül 7 év után.

Sosem gondoltam volna, hogy vannak ennyire gerinctelen emberek, aztán rájöttem nem is kevesen. :(

2020. dec. 26. 12:40
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Így van, 18-as. Sajnos mindenki csak a maga kárán "tanul".

A normális értékrenddel rendelkező emberek fel sem tudják fogni, hogy mások hogy tudnak ennyire lelketlen, önző, hazug, gyáva, manipulatív emberek lenni.

Engem is sokkolt sajnos elég sok minden a 7.évünk végére már..

Borzasztó világot élünk, de komolyan.

2020. dec. 26. 12:50
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen emberre ne várj egy percet sem. :(

Ha keresni akarna, már megkeresett volna. Főleg, ha egyértelmű, hogy csak téged tiltott le.

Ne add meg neki az örömöt, hogy vársz rá.

Én párszor elkövettem ezt a hibát, látod mi lett a vége. Az exem a végére (valahol jogosan) azt érezte, bármit megtehet velem..

Rettentően sajnállak és együttérzek, de könyörgöm, a saját érdekedben NE várj rá! :(

14es voltam :(

2020. dec. 26. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!