Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve udvarol a párom, aki 18 évvel idősebb nálam. Én 27 vagyok,ő 46. Előtte rajta kívül senkim sem volt. Nagyon szeretem őt,és ő is engem.De mindenki azt mondogatja nincsen jövőnk. Tényleg ennyire hatalmas bűn a köztünk levő korkülönbség?
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 19:42
31/36 A kérdező kommentje:
Fáj az igazság,igaz?
Szórakoztató,ahogy egyesek próbálnak kioktatnak, aztán a pasijuk meg fent lóg mindenféle ingyen muffot kereső oldalon.
2020. dec. 13. 12:05
32/36 anonim válasza:
A te pasid szerinted nem lóg fent ilyeneken? XD
33/36 A kérdező kommentje:
Hogyne, pont ilyenre van ideje.
Mi van, nem tetszik az igazság? Igen a legjobb védekezés a támadás, de tudod drágám ilyen internet trollokra nem érdemes időt vesztegetni.
2020. dec. 13. 12:59
34/36 anonim válasza:
Azért van átmenet a jóval idősebb faszik meg a taknyos kölykök között. A huszonéves korosztalyban is vannak rendesek és komolyak, az hogy te olyan béna vagy hogy nem találtál a te bajod. És attól hogy a te pasid 46 éves még ugyanúgy lehet szar ember mint bárki más.
35/36 anonim válasza:
Tudod, drágám, valójában te vagy az internet troll, és nem az igazság nem tetszik, hanem az a sok mocsok, ami kijön belőled. :)
36/36 anonim válasza:
Szóval minden fiatal csávó csak lyuknak nézi a nőket, ellenben egy negyvenes csak szent lehet... Nagyon okos gondolat. Vagy nem áll már most fel neki, és ezért vagy olyan biztos benne, hogy nem csak a lyukért szeret? Mert más esetben nem lehet követni a gondolatmeneted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!