Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Másfél éve udvarol a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve udvarol a párom, aki 18 évvel idősebb nálam. Én 27 vagyok,ő 46. Előtte rajta kívül senkim sem volt. Nagyon szeretem őt,és ő is engem.De mindenki azt mondogatja nincsen jövőnk. Tényleg ennyire hatalmas bűn a köztünk levő korkülönbség?

Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 19:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
83%

"És ha ápolnom kell mert úgy hozza a sors, bár ne hozza legyen így."

Ezt mondod most.

2020. dec. 12. 20:30
 12/36 anonim ***** válasza:

"gy 35-40-45 körüli eldobott nőnek meg már jóval kisebbek az esélyei, mint egy 27 évesnek "

Oké, és a 60 körüli papinak a fiataloknál? Sedmmi. hacsak nem kőgazdag.

2020. dec. 12. 20:32
 13/36 A kérdező kommentje:
Aki azt írja, amit írt a betegségekkel kapcsolatban, annyit kívánok tapasztalja meg ezt egy alig pár évvel idősebb férfival, aztán majd meglátjuk ki fog nyafogni.
2020. dec. 12. 20:36
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Semmi se tart örökké. Most jó nektek, akkor élvezzétek ki. 10 év múlva valószínű impotens lesz a hapsi, de nem mindegy az most? Lesz 10 jó évetek, te meg még bármikor újat kezdhetsz. Az ennél hosszabb távú kapcsolatok úgyis érdekeken alapulnak, szóval tök mindegy.
2020. dec. 12. 20:38
 15/36 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy boldog legyél. Ne érdekeljen mások véleménye. Inkább látnának egyedül? Jobb lenne nekik? Az ilyen embereket iktasd ki az életedből.
2020. dec. 12. 20:45
 16/36 anonim ***** válasza:
Volt parom edesapja 54 evesen napi 2 szor szexelt a felesegevel. Tudom, ott voltam a masik szobaban az exemmel es hallottuk. Persze 12 evvel fiatalabb felesege volt...es csak biztonsagi or volt exem faterja.
2020. dec. 12. 20:47
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem bűn.

Ez a 20 éves és a beteges példa nagyon gusztustalan, csak pocsék emberek írnak ilyet büszkén.

2020. dec. 12. 20:58
 18/36 anonim ***** válasza:
28%
#12: Na igen, nekik sincs sokkal több esélyük a fiatalabb csajoknál. Egyet viszont ne felejts el: egy kapuzárási pániktól bekattanó 60-as férfit ez nem fog érdekelni. Ő csak arra fog gondolni, hogy a 40-es felesége/barátnője már túl öreg, ezért jó eséllyel kipicházza őt, és esetleg 30-asok után fog koslatni. Abba meg nem fog belegondolni, hogy ez kb. esélytelen dolog, csak a farka fogja őt irányítani.
2020. dec. 12. 21:03
 19/36 anonim ***** válasza:
78%
#13: Én nem ezt kívántam neked, de most kiderült, hogy valójában ki is a rosszindulatú és agresszív az itt megnyilatkozók közül. Mondjuk nekem mindegy, innentől kezdve leszarom, hogy mit csinálsz, a te életed. Ha képtelen vagy felnőttként, reálisan gondolkodni, az nem az én bajom. Amúgy az is sokat elmond rólad, hogy 25 évesen volt az első kapcsolatod nőként, az is egy majdnem apád korú férfival. Nincs több hozzáfűznivalóm.
2020. dec. 12. 21:06
 20/36 anonim ***** válasza:
24%
#17: Te milyen jogon pocsékozol le más embereket a véleményük miatt? Amúgy akinek van egy kis esze, az bele tud gondolni, hogy az idősebb emberek nagyobb eséllyel lesznek betegek, mint a fiatalabbak (és mondjuk olyan szinten, hogy ápolásra vagy állandó felügyeletre szorulnak), vagy hogy egy 60-as férfi jó eséllyel kapuzárási pánikban fog szenvedni, és le akarja cserélni a viszonylag fiatalt egy még fiatalabbra, hogy megmutassa, ő még tud hódítani. Attól miért lennék szar ember, hogy megpróbálom felhívni a kérdező figyelmét pár dologra?
2020. dec. 12. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!