Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel enged magához, aztán visszatáncol. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Beleestem..
Hihetetlenül közvetlen volt, beavatott a magánéletébe, semmi intimitás, kendőzetlenül..
Fontossá vált számomra, elmondtam, hogy vannak érzelmeim, erre azt mondja, hogy ő ezt nem akarja, és teher, hogy vágyok rá, stb.
Eddig halálra dicsért, a belső értékeim így, a belső értékeim úgy, csodálatos személyiség vagyok, bárkit megkaphatnék, stb.
Most meg le se toj és teljesen meghátrált, elidegenült.
Van rá esély, hogy csak bizonytalan, vagy szimplán játszott?
2020. dec. 10. 21:56
1/5 anonim válasza:
Mert nyomorék. Az ilyen gyereide-menjinnen embereket el kell engedni. Tapasztalat.
2/5 anonim válasza:
Bármennyire is fajdalmas, de játszott. Az ilyet ki kell törölni az életedből. Valószínűleg, ha megpróbálod kiiktatni, akkor megint kedves lesz és jól összezavar. Ez egy jellemtelen ember. Jó voltál az egojának a fényezésére. Undorító alak...
3/5 anonim válasza:
Mert lelki selejt! Velem is megtörtént ugyanez! Elküldtem a francba, azóta se jött vissza.😀
4/5 anonim válasza:
Csak bizonyítani akarta hogy meg tud szerezni ha akar. Ennyi
5/5 anonim válasza:
Ugyanazt csinálta velem egy csaj. Majdnem megöltem magam miatta.... Nem értettem én sem hogy miért csinálja ezt hogy közel enged majd ellök. Aztán mikor elmondtam hogy mit érzek nem érdekelte... Nem láttam lassan egy éve de nem is fogom többé ez egészen biztos. A mai napig fáj. Soha senkibe sem leszek olyan őszintén szerelmes mint belé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!