Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szakitott úgy 1 hónapja, azóta megismertem valakit. Most meg visszatáncolna. Voltatok már ilyen helyzetben?
A helyzet az,hogy nagyon szerettem öt, túl se vagyok rajta. Közben megismerkedtem egy sráccal, akivel jól elvagyunk. Tényleg jól érzem magam vele, bár még nem lett komoly a dolog.
Mit tennétek a helyembe?
Ha egyszer szakított nemsokára úgyis dobna megint.
Maradj az új sráccal, õ régi meg mehet ahova akar.
Voltam ilyen szitut. Minden srác szereti nagyon a kényelmet, akkor is ha kedves, akkor is ha nem.
(Ugyanez van a házasságtörő pasikkal is, akik a házasságukból SOHA nem fognak kilépni a kényelem miatt, de ez másik téma)
Akármennyire is fáj, de tisztán látszik, hogy fejben a srác annyira gyerek még és főleg tapasztalatlan, keveset csalódott, s így téged nem tud megbecsülnie, nincs viszonyítási alapja.
Ha tényleg fontos neked, akkor egyelőre, 1-2 évig maradjatok csak barátok, extrák nélkül, hadd darálja meg egy kicsit még őt az élet. Látom, hogy nem árt.
Ha most azonnal visszafogadnád, annak nagy lenne a veszélye, hogy továbbra sem becsülne meg és így az is lehet, hogy rengetegszer csalna meg kapcsolatban-házasságban-gyerekekkel.
Ezek között mérlegelj egy kicsit.
Utolsó köszönöm szépen, nagyon hasznosakat irtál. Én is úgy gondoltam,hogy eszembe sincs azonnal vissza fogadni.
Ahogy irtad, tényleg tapasztalatlan, nem volt túl sok kapcsolata még.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem szabad visszafogadni olyat akivel már szakítás volt. Teljesen mindegy ki szakított kivel.
Mert a szakításnak mindig oka van. Igen? Szakít? oké, de akkor ne is akarjon visszajönni. Én ezt saját keserű tapasztalataimból tanultam meg.
A srác nem becsült meg, szakított, tehát nem szeret!!!!!. Majd amikor látta hogy nem pótolhatatlan , (lett másik pasid), vissza akarta volna könyörögni magát. Ennél a viselkedésnél a világon kevés szánalmasabb dolog van.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!