Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt az interneten, most hatás szünet van, mit tegyek?
Jobban meg akar ismerni, addig nem akar találkozni velem meg fél hogy kikosarazom :(...
... úgy érzi hogy élőben nem fog nekem annyira tetszeni, pedig nekem mindenhogy bejön a lány. Amúgy az a csaj szerinte kamu, mindegy én töröltem mert nem szimpatikus nekem annyira mint ő, igen ezt én is gyerekesnek tartom de erről szól sajnos az élet, még azt látom így 21 évesen is, hogy a 45 éves is gyerekként viselkedik.
Telefonba tök jól el voltunk tegnap, olyan jó volt hogy "letörölte" az arcomról a könyeket, erre meg ma bedurcizik és igaz névtelenül de hülyének tituláll az üzenőfalán... Előtte meg úgy elvoltunk, nem is voltunk még együt, nem is csaltam meg, hogy lehet valaki ennyire féltékeny? :(
Ezek szerint még szerelmes is kezdtem belé lenni? :(
Minek lovalod magad bele, ha még nem is találkoztatok. Ha például már több mint 1 hónapja nem akar veled találkozni, akármilyen kifogással, akkor sztem gyanús.
Mi a férjemmel nagyjából 3 hét ismerkedés után találkoztunk,és mégse haltam bele, pedig én is féltem hogy személyesen nem akar majd semmit...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!