Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha lenne egy lány, akivel nagyon lefeküdnétek, de a lány végül visszatáncol és mégsem adja magát csak szexre, az nálatok?
"megszexelnéd a csajt erősen" xDDDDDDDDDDDD Gyerekek mit keresnek a felnőtt párkapcsolatok kategóriában?
Azt hiszem van tiniknek is.
Pár hónap szexről való csetelés után becsapva érezném magam, illetve hogy pont eléggé megismertelek ahhoz hogy ne akarjalak jobban.
Egyébként nem preferálom az ilyen beszélgetéseket. A szex fontos, de korántsem egyedüli összetevője egy kapcsolatnak.
Először könnyen lenyelem, bár csalódás. Ez végülis azt jelenti, hogy vagy én nem voltam elég jó csábító, vagy ő különösen bizonytalan. De ha ez ismétlődik, akkor az már azt mutatja, hogy a csaj abszolút nem tudja mit akar, valamilyen lelki problémája van.
A bizonytalankodástól senki nem nő a szememben, legjobb esetben is csak nem csökken. 42F
Attól függ. Ha komolyan akarom a csajt, akkor kitartó vagyok.
Ha csak meg akarom fektetni, akkor nem erőltetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!