Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szüleitek egymás élete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleitek egymás élete szerelmei voltak?

Figyelt kérdés
Vagy inkább az egyik volt szerelmes, a másik meg csak elfogadta ezt, esetleg az egyik vagy mindkettő titokban egész életében valaki más után sóvárgott? Van akinek meséltek erről a szülei? Vagy ez tabutéma és ti sem tudjátok biztosan? Csak érdekelne, hogyan alakul általában a szerelmek sorsa és ez nem mindig ítélhető meg másként, csak madártávlatból.

2020. dec. 9. 22:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, amióta az eszemet tudom, valahogy mindig civakodtak. Nem telt el úgy hét, hogy ne veszekedtek volna. Kíváncsi lennék, hogy a kapcsolatuk elején milyenek voltak, meg mi miatt romlott így meg a viszony kettőjük közt.
2020. dec. 9. 22:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Még azelőtt szétmentek, hogy megszülettem volna😅
2020. dec. 9. 22:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szüleim elváltak 3 éves korom előtt. Így nem is igazán volt részem a teljes családban soha.

Apa: El kellett költöznie tőlünk, mert olyan körökbe keveredett, hogy muszáj volt "eltűnni", mert házhoz jöttek fenyegetni és megveri, hogy ránk gyújtják a házat. Voltak adósságai sok-sok helyre és a kapcsolatuk is megromlott. Elváltak de megmaradt köztük egy egész normális beszélgetői viszony. Neki később miután rendbe jött az élete és megkomolyodott lett másik családja ahol lett három gyerek. Ők a féltestvéreim. Viszont pár éve meghalt már apa.

Anya: Neki igazából egy-kettő tartósabb évekig tartó kapcsolata volt. Az egyik tartott sokáig kb: 6 év. Ezen kívül kisebb nagyobb próbálkozások. Ami sok évig tartott ott én lettem a kirekesztett és a felesleges személy, mert a másik férfinak is voltak gyereki.

Szerelmesnek szerelmesek voltak egymásba amikor együtt voltak és összeházasodtak, de ugye rövidesen ráment a kapcsolat arra, hogy apa egy megbízhatatlan komolytalan szélhámos "rosszfiú" volt. Egyszer mesélte anya, hogy már nem érti miért apám kellett neki akkor és nem egy másik srác aki már fiatalon ügyvéd volt és voltak céljai és sokkal normálisabb komoly felnőtt ember lett belőle. Elvileg ő is udvarló volt mikor még nem jártak apával.

Nem egy extra dolog ez, de ennyit tudok kb a kapcsolatukról.

2020. dec. 9. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:
53%

Mindkettőjüknek második házasság volt. Addigra kinőttek a romantikus elképzelésekből. Egy többéves barátságból alakult ki a kapcsolat.

Alapvetően illenek egymáshoz, kicsit az egyikük lehetne lazább, mert így sok mindenen fölöslegesen húzzák fel magukat, de minden más téren jól megtalálták egymást és "minta pár" lettek. Anyum most megy nyugdíjba és látszik, hogy miközben sok évfolyamtársuk gyorsan öregszik, ők vagy 15-20 évet simán le tudnak tagadni.

2020. dec. 9. 23:53
 5/13 A kérdező kommentje:

Én a szüleim szerelmét sajnos csak anyám nézőpontjából láttam sokáig, aki meg volt róla győződve, hogy apám soha nem volt igazán szerelmes belé és csak azért jött vele össze, hogy elköltözhessen az anyjától. 25 évesen ismerték meg egymást és nagyon hamar egymásra találtak. Anyámnak nincs a múltjában olyan szerelem, ami után bánkódott volna, neki apám volt a szerelme annak ellenére, hogy pár évvel korábban teherbe ejtette egy srác és lelépett, anyám meg abortuszra ment és aztán öngyilkos próbált lenni. Nem volt szerelmes, de megviselte ez az egész. Apám 20-22 éves kora körül nagyon mélyen volt egy lány miatt, annyira, hogy az egyetemet se tudta befejezni és amikor anyámat megismerte egy közös baráti társaság révén, annak ellenére hagyta volna veszni az egészet, hogy vonzódtak egymáshoz. Azt mondta, hogy ő akkoriban mélyen volt és nem akarta anyámat magával rántani. Valójában nem volt túl azon a lányon szerintem. Anyámnak ígért egy hosszú levelet, amit nem írt meg. Anyám várta-várta, aztán fogta magát és beállított apámhoz haza azzal, hogy jöttem a levélért. Szóval felszedte apámat. De utána biztosan nagyon szerelmesek voltak, mert apám az egyetemet is elkezdte újra és gyors esküvő lett belőle, én is nagyon hamar, egy év múlva megérkeztem. Iszonyat viharos házasságuk volt, anyám egy szenvedélyes ember volt, apám meg olyan lassú víz partot mos. Apám anyapótlékot keresett és ebben a határozott nőben megtalálta, anyám viszont támaszt keresett volna és azt apámban sehol sem találta. Nem voltak igazán boldogok. Megértem anyámat, mert apám mellett én se lettem volna boldog soha és sajnos később, amikor már anyukám nem élt, beigazolódott, hogy hajlamos érdekkapcsolatokba belemenni, ahol a nők mindig gondoskodnak róla, anyagilag is és ezt látva már én is elképzelhetőnek tartom, hogy anyámmal tényleg azt oldotta meg, hogy el tudjon végre költözni a saját anyjától. Ugyanakkor soha nem csalt meg senkit. Anyám mellett is ott állt az utolsó, legnehezebb években. Nem lehet színlelni azt a szeretetet, ami éveken át vitte hetente sok-sok alkalommal a kórházba látogatóba egy-egy fárasztó munkanap után. A mostani párjáról is gondoskodik, mert ő is beteg lett és maximálisan mellette áll. Hát nem olyan könnyű ezt megítélni.

Anyai nagyszüleim gyerekkoruk óta ismerték egymást, 19-20 éves koruk körül házasodtak össze. Van egy színezett fotó, ahol egymáshoz hajolva nevetnek, azon minden rajta van. Az első nagy szerelmei voltak egymásnak. Két gyönyörű fiatal ember, aki ragyog egymás közelében. Nagyapám nagyon jóképű férfi volt, amikor 3 évre besorolták katonának, azalatt járt egy családhoz, ahol volt egy fiatal lány. Nem mondta ki konkrétan, mi volt köztük, de ahogy beszélt róla, éreztem, hogy ez egy fájó emlék neki. Végül nem lett semmi köztük, pedig a lány szülei is szívesen látták, de nagyapám megmondta, hogy nős, hamarosan kislánya fog születni és lezárta ezt az egészet. Amikor ezt mesélte, nagyokat hallgattunk. - Megcsaltam később mással - vallotta be hirtelen. Mama akkor már rég nem élt és én tudtam erről, mert anyám elmesélte, amikor mama sírt, mert nagyapám kiöltözve elvonult. Amikor nagyapám hirtelen így színt vallott, nem tudtam mit mondani. Egyszerre éreztem nagymamám fájdalmát és a megmagyarázhatatlan, eltörölhetetlen szeretetet a nagyapám iránt. Hallgattunk egy sort és nem mertem, nem akartam tudni róla. Most már szívesen megkérdezném, szerette-e azt a nőt és mi lett vele végül? Miattunk maradtak csak együtt vagy mamát nem akarta anyagilag cserben hagyni? Talán azért is érdekel, mert már én is mást szeretek, mint akihez hozzámentem. Nagymamám és papám együtt öregedtek meg és szerintem főleg a gyerekek és miattunk unokák miatt. De szerették egymást. Nem aludtak egy ágyban az utolsó 10-20 évben, de mindig számíthattak egymásra és nem volt köztük harag. Minket pedig mindennél jobban szerettek. Egymás mellett álltak a súlyos betegségekben és a meghalásban is. Az ötvenedik házassági évfordulójukon már mama nagyon beteg volt, nagypapám vett neki egy fehér köves eljegyzési gyűrűt. Amikor át akarta adni neki, akkor vette észre, hogy zöld a kő, valószínű becsapták vagy nem tudtunk rájönni, miért van más gyűrű a dobozban, mint amire ő számított, de majdnem sírt. Amikor Mama ujjára húzta, azt mondtam neki: -Látod Mama, Tata szerelmes beléd!

Ő meg csak elmosolyodott és azt mondta: - Valamikor az volt.

2020. dec. 9. 23:54
 6/13 anonim ***** válasza:
55 éve együtt vannak szeretik egymást, de ez már sokkal több, egyás részei. Ezalatt kétszer vàltam, meg volt 4 hosszabb kapcsolatom.
2020. dec. 9. 23:56
 7/13 anonim ***** válasza:
34 éve vannak együtt. Anyának volt sok lovagja de semmi komoly, nem érezte magát készen a házasságra, pedig már 16 évesen megkérték. Apanak 20 éves korában menyasszonya volt, de nagyanyám elmarta töle. Anyával egy helyen dolgoztak és anyu figyelt fel elöször apára. Látásból már régebben ismerte de csak futólag, az akkori menyasszonyát is. Aztán összejöttek és apa nem követte el újra azt a hibát hogy a nagyanyámra hallgat, pedig anyut nem kedvelte apa családja. 10 hónap járás után házasodtak, egy évre rá megszületett a tesóm. Hogy mennyire voltak romantikusan szerelmesek nem tudom, de az tény hogy már mindketten közel voltak a 30-hoz és azt várták tölük hogy házasodjanak. Korábbi szerelmekhez nem ragaszkodtak, apa egykori menyasszonya is férjhez ment, nem maradtak rosszban
2020. dec. 10. 00:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, 30 évig tartott is. Most nincsenek együtt de szerintük idővel újra összejönnek.
2020. dec. 10. 01:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen, gyerekkoruk óta imserik egymást, majd gimi után bontakozott ki a szerelmük. Oda és vissza voltak egymásért 15-20 évig, de anyám elkövette az a hibát, hogy kizárólag anya lett és csak a gyerekeiért élt, ezzel egyidőben elsárkányosodott, apám meg azt, hogy ahelyett, hogy egyszer is beszélt volna erről anyámmal vagy helyrerakta volna, viszonyai lettek. 10 év után borult a bili, anyám majdnem belehalt, anynira fájt neki, apám meg azóta is próbál törleszteni neki, kevés sikerrel.

Együtt fognak már megöregedni, 60 felett járnak, de egyik sem hajnalndó elismerni, hogy ketten cseszték el a házasságukat. Anyám már nem szerelmes, apám állítólag igen.

2020. dec. 10. 06:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Anyamnak elso szerelme, apam anya elotti eleterol nem tudok. Anyam elkovette azt a nagy hibat (valahol ertheto) hogy 7ev jaras utan valaszut ele allitotta apamat h vagy elveszi vagy kalap kabat. Elvette, aztan mire meggszulettem 1 evre ra, jol elhanyagolta, 14lehrttem amikor viszonyt kezdett egy kolleganojevel.

A no bekattant es mindenhova kovetett minket, telefonon hivogatta apamat stb. Ketten osszefogtak ellene es megszabadultak a notol, ez utan megcsalas szerintem mar nem volt, apam tulsagosan feltette a hazassagat, viszont szerintem szex se sok.

Azota is egyutt vannak, egyutt vezetnek egy uzletet, apam ha anyam elmegy ugyet intezni, 1 ora tavollet utan mar vakarozik a hianyatol, kezenfogva setalnak, osszebujva alszanak - ez a szep resze.

De apam alhoholista munkaido utan, hulyesegekkel b@szogatja anyamat, igy anyam rakapott a xanaxra, alszik 12orat h ne kelljen jelen lennie a reszeg hoborgesek alatt. 46 eve vannak egyutt, ha anyam halna meg hamarabb, apa halalra fogja inni magat.

Ha apa megy el elobb, talan anyam kepes lenne labra allni, de igy a xanax-fuggoseggel...lehet tultolna h legyen vege az egesznek.

Az biztos h velunk a gyerekeivel szemben is mindig apa melle allt, amit en pl zsigerbol forditva csinalok ha az en gyerekeimrol es a ferjemrol van szo. Igy azt gondolom az ovek egy elcseszett oriasi szerelem, mostanaban mar leginkabb fuggosegekkel es fuggesekkel teletuzdelt heja-nasz az avaron.

2020. dec. 10. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!