Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ha egy nő érdeklődést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nő érdeklődést mutat, viszont mégis megszerezhetetlennek mutatja magàt az menő?

Figyelt kérdés
Értem itt, hogy ilyen eset miatt kêpes egy végelàthatatlan"vadàszatba" kezdeni?
2020. dec. 9. 16:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Dugni akar, de addig dug massal is, o raer. Amugy, marha gyerekes vagy.
2020. dec. 9. 16:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Vagy nős azért tud várni.
2020. dec. 9. 16:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, hányszor de hányszor hallottam nőktől, hogy "biztos komolyan a szándékai, már fél éve koslat utánam, de én nem adtam eddig magam, ő mégis kitart"

Mindegyiket 1x megdugták, aztán dobták.

Ilyenkor mindig visszakérdezek, hogy szerintük egészséges, magányos férfi tényleg 6-9-12 hónapokat hajt egy csajra anélkül, hogy célba érne? Ez utoljára a gimiben volt működőképes, és ott se mindenkinek

2020. dec. 9. 17:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz megítélni, mert én férfiként szoktam ezt tenni... Szerintem gáz (és én is az vagyok emiatt), mert az ember érző lény, és sokkal korrektebb, ha kimondják a felek, hogy nem, vagy igen valami, minthogy itt játszadozzanak egymással.
2020. dec. 9. 17:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy te mit akarsz tőle, és hogy ezt miért nem tudod vele normálisan megbeszélni a játszmázás helyett. Itt pörög az agyad, holott ha bármilyen kérdésed van, neki is feltehetnéd, megbeszélhetnétek, és sok minden tisztázódhatna.
2020. dec. 9. 18:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Nem szeretem a játszmázást.
2020. dec. 9. 19:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Találkoztam már ilyen nővel. Egyértelmű volt, hogy van közöttünk kölcsönös vibrálás, de játszotta a jégkirálynőt.

Aztán egy pár próbálkozás (randira hívtam, nem lefektetni akartam) után hagytam a fenébe, mire még neki állt feljebb, hogy milyenek a mai férfiak, nem akarnak küzdeni, pedig érte meg kell harcolni.

Nos, a mai férfiak felnőttek :)

2020. dec. 9. 19:42
 18/21 anonim ***** válasza:
#17: Még örülhetne is az ilyen, hogy többször is elhívtad randira, nem pedig elküldted a pichába a 2. elutasítás után. Jobb is, ha az ilyen nőkkel nem jössz össze, leginkább csak egótuningnak vagy játékszernek tekintik a férfiakat. Senki sem királykisasszony, hogy vért kelljen izzadni érte. Az általad említett nőszemély élvezte az érdeklődésedet, de undorító módon játszmázott, és sajnos sok ilyen van. Azt hiszik, hogy ők a főnyeremény, és hogy a férfiakat pincsikutyákként ugráltathatják. Küzdeni csak azért érdemes, aki maga is tesz a dolgok haladásáért. Ha nincs előrelépés, akkor mégis mi a fenéért csinálnál hülyét magadból?
2020. dec. 9. 19:52
 19/21 A kérdező kommentje:
Mert hàzas vagyok és ő is az. Mindketten jol működő harmonikus hàzassàgban élünk. Viszont nem csalnàm meg a férjemet és ezt ő is tudja.
2020. dec. 9. 20:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor visszavonok mindent.

Ti szimplán csak szánalmasak vagytok

2020. dec. 9. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!