Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő érdeklődést mutat, viszont mégis
megszerezhetetlennek mutatja magàt az menő?
Dugni akar, de addig dug massal is, o raer. Amugy, marha gyerekes vagy.
2020. dec. 9. 16:58
Vagy nős azért tud várni.
2020. dec. 9. 16:58
Istenem, hányszor de hányszor hallottam nőktől, hogy "biztos komolyan a szándékai, már fél éve koslat utánam, de én nem adtam eddig magam, ő mégis kitart"
Mindegyiket 1x megdugták, aztán dobták.
Ilyenkor mindig visszakérdezek, hogy szerintük egészséges, magányos férfi tényleg 6-9-12 hónapokat hajt egy csajra anélkül, hogy célba érne? Ez utoljára a gimiben volt működőképes, és ott se mindenkinek
2020. dec. 9. 17:05
Nehéz megítélni, mert én férfiként szoktam ezt tenni... Szerintem gáz (és én is az vagyok emiatt), mert az ember érző lény, és sokkal korrektebb, ha kimondják a felek, hogy nem, vagy igen valami, minthogy itt játszadozzanak egymással.
2020. dec. 9. 17:54
Kérdés, hogy te mit akarsz tőle, és hogy ezt miért nem tudod vele normálisan megbeszélni a játszmázás helyett. Itt pörög az agyad, holott ha bármilyen kérdésed van, neki is feltehetnéd, megbeszélhetnétek, és sok minden tisztázódhatna.
2020. dec. 9. 18:39
Egyáltalán nem. Nem szeretem a játszmázást.
2020. dec. 9. 19:13
Találkoztam már ilyen nővel. Egyértelmű volt, hogy van közöttünk kölcsönös vibrálás, de játszotta a jégkirálynőt.
Aztán egy pár próbálkozás (randira hívtam, nem lefektetni akartam) után hagytam a fenébe, mire még neki állt feljebb, hogy milyenek a mai férfiak, nem akarnak küzdeni, pedig érte meg kell harcolni.
Nos, a mai férfiak felnőttek :)
2020. dec. 9. 19:42
#17: Még örülhetne is az ilyen, hogy többször is elhívtad randira, nem pedig elküldted a pichába a 2. elutasítás után. Jobb is, ha az ilyen nőkkel nem jössz össze, leginkább csak egótuningnak vagy játékszernek tekintik a férfiakat. Senki sem királykisasszony, hogy vért kelljen izzadni érte. Az általad említett nőszemély élvezte az érdeklődésedet, de undorító módon játszmázott, és sajnos sok ilyen van. Azt hiszik, hogy ők a főnyeremény, és hogy a férfiakat pincsikutyákként ugráltathatják. Küzdeni csak azért érdemes, aki maga is tesz a dolgok haladásáért. Ha nincs előrelépés, akkor mégis mi a fenéért csinálnál hülyét magadból?
2020. dec. 9. 19:52
19/21 A kérdező kommentje:
Mert hàzas vagyok és ő is az. Mindketten jol működő harmonikus hàzassàgban élünk. Viszont nem csalnàm meg a férjemet és ezt ő is tudja.
Akkor visszavonok mindent.
Ti szimplán csak szánalmasak vagytok
2020. dec. 9. 20:19
Kapcsolódó kérdések: