Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem veszik észre, hogy a szerelem csak egy jól menő üzlet a világban?
A csak szó felesleges a kérdésedbe. Nem foglalkozom a valentin nappal, nem nézek és olvasok romantikus cuccokat. Zenéket hallgatok, de általában youtube-on, tehát nem költök rájuk, az adblock pedig blokkolja még a reklámbevételt is.
Elárulnád, hogyha szerelmes vagyok egy lányba, az kinek és milyen üzlet?
Írtam, hogy a jól kinéző lányok húznak le pénzzel. Az átlag nő ezt nem tudja megtenni, de ha egy insta model szintjén lenne, akkor lehúz.
Az evolúciós gondolat szempontjából pedig az átlag lányok csupán a parasztok a sakktáblán. Egy bástya sosem őket akarja elsőként levenni. Ezt ne felejtsd el.
A barátnőim jól néztek ki és az insta modellek nem jönnek be! :D Szeretem, ha egy lányon van egy kis plusz.
De, amúgy köszi a választ, hogy senkinek sem volt üzlet a szerelmem. Megdőlt az állításod.
A paraszt itt te vagy a sakktáblán.
A barátnőid nyilván nem egy Palvin Barbi szintjén voltak, hanem az átlag lányok közül 1-2 jobban kinéző lehetett. Csakhogy attól ők még mindig parasztok a játékban.
Nincs olyan kifejezetten szép nő, aki ne a pénzre menne. Már csak azért sem, mert 90%-ban azok is gazdagok. Nem csoda, hogy mindegyik 300 000 Ft-os almás telefont nyomkod. Tehát, vagy nem voltál még szép nővel, és hazudsz, vagy a nőid szintje nem ütötte meg az általam felállított szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!