Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha már ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha már ennyire belekavarodtam ebbe a helyzetbe?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm bepasizott, és jóban lettem a fiújával. Eleinte csak a mi barátainkkal jártunk el ide-oda, de aztán a fiú is hozta a haveri körét. Egy pasival különösen jóba lettem, flörtöltünk, neki van egy se veled se nélküled kapcsolata. Tél elejën ismertem meg, de kb. Márciusig nem találkoztunk. Aztán sűrűsödtek az együtt bulizások, a barátnője hol volt, hol nem, esélyem lett volna vele összejönni, tavasszal elbasztam egy próbálkozását mertegy barátom bajban volt és otthagytam a bulit, miközben vele dumáltam végig. Ahogy jött a nyár, úgy a fiú barátnője is kimozdult velünk, meg annak legjobb barátnője, akivel jóba lettem nagyon. Összegezve: Rengeteg új barátot szereztem, de vágyom a szerelemre, mégpedig vele. Nem akarom hogy mindenki engem utáljon, ha lenne valami ebből a kapcsolatból. ( a srác mostanában, ha társaságban vagyunk, nem figyel rám, csak ha be van csiccsentve. Viszont, én dolgozom, és minden nap bejár hozzám az üzletbe, ott viszont olyan, mint mikor megismerkedtünk. Tanácstalan vagyok nem tudom mihez kezdjek.

2012. aug. 31. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit csinálj? Semmit. Aki csak akkor hajt rád, ha leissza magát, már régen rossz. Ha akarna tőled valamit, már meglépte volna. Közhely, de igaz, rengeteg más férfi van még a környéken! Nézz körül jobban!
2012. aug. 31. 11:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Valóban közhely, és próbáltam már elfelejteni, de mintha érezné, mert olyankor hazavisz, megölel, kedveskedik...olyankor érezhetően többet törődik velem. Ha pl. mondm hogy nem megyek hazibuliba, vagy ki valahová, mindig rávesz h menjek el aztán ott meg szarik rám majd hazafele meg felhiv vagy mondja h hivjam es beszelunk hazaig.
2012. aug. 31. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Most a barátnőd pasijára akarsz ráhajtani? Nem volt teljesen világos! Ha igen, akkor felejtsd el és ásd el magad, hogy ilyen egyáltalán eszedbe jutott!

Ha csak egy haver, akkor menj a megérzésed után. Abból amit leírtál nem jósolnék ennek nagy jövőt!

2012. aug. 31. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmezted vagy én írtam hülyén, nem a barátnőm pasijára hajtok, hanem egy olyan fiúra akinek van kapcsolata vagyis hol van hol nincs. A barátnőjét ismerem de nem vagyunk jóban.
2012. aug. 31. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!