Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exxy kérdése:
Tanácsot kértek tölem, de én sem tudom mit tennék ilyen helyzetbe. Valaki esetleg tudna segiteni? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Van egy ismerösöm, aki a lányokhoz vonzódik (és lány :D). Most megismerkedett egy másik lánnyal, akinek voltak régebben ilyen dolgai, de már több éve fiúval jár és idáig minden rendben volt köztük! Most pedig ott tartanak, hogy már többször volt a két lány között csók és több is... Szerintetek a lánynak csak kaland a fiú mellett, vagy azért csinálja mert komolyan is gondolja? Egyébként furcsa a kapcsolatuk mert a srác jóval idősebb a lánynál és látszik rajta h nem boldog. Esetleg komoly is lehetne a két lány között, vagy csak jolesik neki h most valaki ujra foglalkozik vele úgy is?! Segitsetek lécci most mit csinálnátok???2012. aug. 19. 16:56
1/2 anonim válasza:
Ha én szerelmes vagyok, még ha reménytelenül is, vagy Vele akarok lenni, vagy senkivel. Tehát már régen szakítottam volna a lány helyében, ha valami komolyat akarnék a barátnődtől.
2/2 A kérdező kommentje:
nem ismerik egymást valami rég ota, talán 1 honap vagy kicsivel több... nehéz döntés lehet.:/
2012. aug. 20. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!