Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a csajozási módszert nem értem :S? részletek lent
könnyű.
odamegy a csajhoz, megkérdezi a nevét, utána meg valami ilyen sablonszöveg jön hogy: ugye milyen jó/sz@r ez a buli? aztán egy bók: tetszik a szemed/szád etc. és aztán fogja és lekapja.
én még nem láttam csajt aki tiltakozott volna ha már be van csípve és tűrhető a pasi.
voltam ilyen "szenvedő" alany. hogy a balhét elkerüljem meg ne csináljak magamból h.lyét hogy ellököm magamtól vagy pofonvágom, elviseltem a csókot, utána mosolyogva közöltem hogy bocsi nagyon kell pisilnem/a barátnőm hív hogy vészhelyzet van - és leléptem.
sok lány ilyenkor nem mer balhézni főleg ha valami izomagy csinálja ezt. így marad az ügyes trükközés.
valaki még a szexbe is belemegy, de ezeknek általában úgyis leépítés a vége szóval az ilyentől sokat nem kell várni.
Nem kell túl ragozni a dolgot, én régebben olyan fa.szságokat nyomtam a csajoknak, h el se hiszem, de valahogy arra a kérdésre, h gyere igyunk valamit mindig jöttek:)
Spontán voltam meg nagyon laza, inkább közvetlen.
az lol, hogy az izomagyaktól elviselik a smárt:D
mondjuk én inkább egy kis levakarhatatlan vakarcs vagyok, tölem is elviselik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!