Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim elakar tiltani az egyik barátomtól, mit tegyek? Részletek lent
Lány vagyok. A legjobb barátom egy srác, sokkal régebb óta vagyunk barátok, mint amennyi ideje együtt vagyok a párommal (öt év, szóval ez sem elhanyagolható), nagyon fontos nekem a srác, a párom pedig életem szerelme. Rosszul lennék a kijelentéstől, hogyha bárki bárkitől is el akarna tiltani, azért részesei az életemnek, hogy mellettem legyenek, nem azért, hogy helyettem hozzanak döntéseket.
Azt hozzátenném, hogy soha nem jutna eszükbe köpködni a másikra, tiszteletben tartják, hogy nekem mindketten fontosak.
Ha a helyedben lennék, első körben eldönteném, hogy melyik embernek hiszek, a barátnak, aki azt állítja, hogy a párom nem őszinte, vagy a páromnak aki azt állítja, hogy a barátom hazudozik.
Oké, most elkezdtem írni, hogy elfogadnám a tényt, hogy eltiltanak egy baráttól. Ez marhaság. Tiltani? Gondolom elég idős vagy ahhoz, hogy el tudd dönteni, kire van szükséged és kire nem. Egy öt hónapos kapcsolat után - volt olyan barátom akivel öt hónap után feküdtem le -, ami amúgy sem működik fényesen, hagynád, hogy ilyen-olyan tiltásokkal rukkoljon elő? Hidd el, ha most nem, majd később probléma lesz belőle.
Kedves utolsó, neked is köszönöm a választ! :)
Csak az a baj,hogy én ezt a srácot, 2 hónapja ismerem, a páromat pedig 1 éve, és hát ugye 5 hónapja járunk is már. A párom 3 évvel idősebb tőlem, sok mindentől/mindenkitől próbál megvédeni. Csak most ez olyan furcsa,hogy ez az ő problémájuk, az ő személyes vitájuk, és most engem állít választás elé..
alap hogy pattintanod kellene az udvari bolondot,vagyis X-et.
de szerintem te az a fajta lehetsz,akinek imponál,hogy két kan miatta fog összekapni.
teljesen jogos a barátod reakciója.
X ezen a sunyi módon akar töcskölni,közelebb kerülni.
ezt nevezik lassú víz taktikának.
Én azt mondom, ha van az embernek egy komoly kapcsolata, akkor ott semmi szükség ellentétes nemű 'barátra'. Az csak képmutatás, főleg ha már tartott a kapcsolat amikor megismerted. Eleve miért kell ilyenkor más fiúkkal barátságot kötni, ismerkedni? A meglévő barátokat megértem, de a kapcsolat alatt semmi szükség arra hogy egy ellentétes neművel lelkizzen az ember. Előbb- utóbb rosszul sül el. Ha a párom igazi lelki társ, akkor ő a legjobb barátom is. Talán hülyeségnek hangzik, de amikor a párommal sehogy sem értünk szót, akkor felteszi a kérdést újra, viszont megbeszéljük hogy most nem mint ffi és nő, hanem mint barátok fogunk beszélni. És ilyenkor E/3- ban beszélek neki róla, mintha egy harmadik személy lenne. Amikor nagyobb a veszekedés, akkor pár napig csendesebb a kapcsolat, mindkettőnk magába száll. Nem kellenek a kamubarátok, ez ritkán szokott bejönni. Megértem a barátodat.
N
Maga a párkapcsolat jövője rizikós szerintem.
De nézzük, úgy, hogy ki akarsz állni a kapcsolat mellett.
Én azt mondom, hogy a barátok mindig velünk vannak, akkor is ha a párunk nem, ők tudnak az összes exünkről, mert mindet átélték velünk:) Még, ha friss a barátságotok, akkor is szoros, már ha napi szinten órákat beszéltek. Én semmiképp sem teljesíteném párom óhaját, a barátomat megtartanám, csak nem szerveznék közös programokat, ha a baráttal (X) szeretnék lenni, akkor kettesben elmegyek vele, ha a párommal, akkor X ne legyen ott.
Valamint a páromnak őszintén elmondanám, hogy X nekem nagyon fontos, nagyon jó barátom, lett és nem szeretném elveszíteni. Megértem, hogy ő nem, kedveli, de én nagyon is és rá mindig számíthatok és ő is rám, hisz ez a barát dolga. Mondanám neki, hogy ne haragudjon rám, de nem tehetem ezt meg és ne is kérje tőlem, hogy megszakítsam a kapcsolatot egy ilyen jó baráttal, de persze nem kell találkozniuk, hogy ne legyen konfliktus.
Ha normális a párod, nem várja el ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!