Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim elakar tiltani az egyik barátomtól, mit tegyek? Részletek lent

Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja járunk. Van egy fiúbarátom, a neve legyen "X". Körülbelül 2 hónapja lettünk jóba, azóta napi szinten beszélünk, mikor összevesztünk a barátommal, megvédett előtte, stb. "X" és barátom nagyon nincsenek jóban, többször is kiabáltak egymással nyilvános helyen, a barátom egy hazudós idiótának tartja, "X" szerint meg a barátom csak próbálja magát behízelegni embereknek, velem pedig nem őszinte. Most volt egy újabb összeveszésük, és a barátom megkért,hogy ne beszéljek többet "X"-el. Tudom, ha én kérnék ilyet tőle, nem biztos,hogy megtenné. Most mit csináljak? A barátommal ráadásul most próbaidőn vagyunk, hullámvölgy utáni rész, nem jönne jól most egy balhé. Vélemény?
2012. aug. 5. 01:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
U.I. : Olyan megoldás kellene, amiben " a kecske is jóllakik, de a káposzta is megmarad!"
2012. aug. 5. 01:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Megértem a pasidat.Ebből szokott félrekúrás(ok) lenni
2012. aug. 5. 01:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Döntsd el ki a fontosabb neked és melyiket szereted jobban!
2012. aug. 5. 01:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. Mikor nekem komoly kapcsolatom van, nincs igényem más pasik napi szintű, szoros barátságára... Én a barátod pártját fogom ebben az esetben, pedig nő vagyok.
2012. aug. 5. 01:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hogy melyik fontosabb nekem, melyiküket szeretem jobban, persze,hogy a barátomat. Csak félek,hogy majd egyszer megbánom,hogy a pasim választottam. De tudom,hogy jelen pillanatban, ez lenne a helyes döntés! :) A veszekedés egyébként abból indult,hogy "X" leócsárolta nekem a barátom, én meg elmondtam neki :( Már nagyon bánom,jobb lett volna ha hallgatok
2012. aug. 5. 01:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Lány vagyok. A legjobb barátom egy srác, sokkal régebb óta vagyunk barátok, mint amennyi ideje együtt vagyok a párommal (öt év, szóval ez sem elhanyagolható), nagyon fontos nekem a srác, a párom pedig életem szerelme. Rosszul lennék a kijelentéstől, hogyha bárki bárkitől is el akarna tiltani, azért részesei az életemnek, hogy mellettem legyenek, nem azért, hogy helyettem hozzanak döntéseket.

Azt hozzátenném, hogy soha nem jutna eszükbe köpködni a másikra, tiszteletben tartják, hogy nekem mindketten fontosak.

Ha a helyedben lennék, első körben eldönteném, hogy melyik embernek hiszek, a barátnak, aki azt állítja, hogy a párom nem őszinte, vagy a páromnak aki azt állítja, hogy a barátom hazudozik.

Oké, most elkezdtem írni, hogy elfogadnám a tényt, hogy eltiltanak egy baráttól. Ez marhaság. Tiltani? Gondolom elég idős vagy ahhoz, hogy el tudd dönteni, kire van szükséged és kire nem. Egy öt hónapos kapcsolat után - volt olyan barátom akivel öt hónap után feküdtem le -, ami amúgy sem működik fényesen, hagynád, hogy ilyen-olyan tiltásokkal rukkoljon elő? Hidd el, ha most nem, majd később probléma lesz belőle.

2012. aug. 5. 01:45
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, neked is köszönöm a választ! :)

Csak az a baj,hogy én ezt a srácot, 2 hónapja ismerem, a páromat pedig 1 éve, és hát ugye 5 hónapja járunk is már. A párom 3 évvel idősebb tőlem, sok mindentől/mindenkitől próbál megvédeni. Csak most ez olyan furcsa,hogy ez az ő problémájuk, az ő személyes vitájuk, és most engem állít választás elé..

2012. aug. 5. 01:50
 8/12 anonim ***** válasza:

alap hogy pattintanod kellene az udvari bolondot,vagyis X-et.

de szerintem te az a fajta lehetsz,akinek imponál,hogy két kan miatta fog összekapni.

teljesen jogos a barátod reakciója.

X ezen a sunyi módon akar töcskölni,közelebb kerülni.

ezt nevezik lassú víz taktikának.

2012. aug. 5. 02:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, ha van az embernek egy komoly kapcsolata, akkor ott semmi szükség ellentétes nemű 'barátra'. Az csak képmutatás, főleg ha már tartott a kapcsolat amikor megismerted. Eleve miért kell ilyenkor más fiúkkal barátságot kötni, ismerkedni? A meglévő barátokat megértem, de a kapcsolat alatt semmi szükség arra hogy egy ellentétes neművel lelkizzen az ember. Előbb- utóbb rosszul sül el. Ha a párom igazi lelki társ, akkor ő a legjobb barátom is. Talán hülyeségnek hangzik, de amikor a párommal sehogy sem értünk szót, akkor felteszi a kérdést újra, viszont megbeszéljük hogy most nem mint ffi és nő, hanem mint barátok fogunk beszélni. És ilyenkor E/3- ban beszélek neki róla, mintha egy harmadik személy lenne. Amikor nagyobb a veszekedés, akkor pár napig csendesebb a kapcsolat, mindkettőnk magába száll. Nem kellenek a kamubarátok, ez ritkán szokott bejönni. Megértem a barátodat.

N

2012. aug. 5. 02:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Maga a párkapcsolat jövője rizikós szerintem.

De nézzük, úgy, hogy ki akarsz állni a kapcsolat mellett.

Én azt mondom, hogy a barátok mindig velünk vannak, akkor is ha a párunk nem, ők tudnak az összes exünkről, mert mindet átélték velünk:) Még, ha friss a barátságotok, akkor is szoros, már ha napi szinten órákat beszéltek. Én semmiképp sem teljesíteném párom óhaját, a barátomat megtartanám, csak nem szerveznék közös programokat, ha a baráttal (X) szeretnék lenni, akkor kettesben elmegyek vele, ha a párommal, akkor X ne legyen ott.

Valamint a páromnak őszintén elmondanám, hogy X nekem nagyon fontos, nagyon jó barátom, lett és nem szeretném elveszíteni. Megértem, hogy ő nem, kedveli, de én nagyon is és rá mindig számíthatok és ő is rám, hisz ez a barát dolga. Mondanám neki, hogy ne haragudjon rám, de nem tehetem ezt meg és ne is kérje tőlem, hogy megszakítsam a kapcsolatot egy ilyen jó baráttal, de persze nem kell találkozniuk, hogy ne legyen konfliktus.

Ha normális a párod, nem várja el ezt.

2012. aug. 5. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!