Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak a "kicsapongó" férjem mellett? Részletek lent.
Körülbelül fél éve gyanítottam, hogy a férjem szeretőt tart. Tegnapelőtt erről meg is bizonyosodhattam, amikor úgy két órával korábban értem haza. Eddig sima szerelmi háromszögnek tűnik, de a férjem (40) egy kb. 20 éves fiúcskát "tömögetett" hátulról. Egy világ omlott össze bennem. Ti mit tennétek?
(Remélem, jó kategóriában írtam ki a kérdést)
N/32
Kedves második!
Miből gondolod, hogy kamu? Ismersz? Esetleg ott voltál? Te lennél a szöszi fiúcska, és most próbálod menteni magadat?
Iróniát félretéve: Sajnos nagyon komoly. Azóta nem beszélgetünk. :(
Az első válaszadónak pedig csak annyit mondanék, hogy azért én maradnék a férfiaknál. :)
Pedig kellene beszélgetni erről, hogy hogyan és miként tovább. Pontosan hogy is néz ki most a férjed szexuális beállítottsága. Mennyire gondolja ezt komolyan.
Én ezeket mindenképpen megpróbálnám vele megbeszélni. Majd miután mindent tisztáztunk utána lehetne gondolkodni, hogy akkor most hogyan tovább.
Fiatal vagy még ahhoz, hogy egyszerűen szemet hunyj egy szerető felett, főleg, ha a másik egy férfi.
Megjegyzem, a férjednek is jobb lenne, ha nem kéne mindig attól tartani, hogy ki nyit rá.
Lehet hogy kötözködésnek, vagy trollkodásnak fog tűnni, de úgy érzed, mindent megadtál neki az ágyban? Olyat is, amit csak a sráctól kapott meg?
Ezek mellett, természetesen a helyetekben én is átgondolnám a "hogyan tovább" -ot, hiszen mégiscsak házasok vagytok. Igen, a kenyértörés is kilátásba helyezhető, de beszélgetni is kellene. Ha van értelme...
F/42
Válás megoldható? Gyerek, lakás, stb...
Szexuális életetek milyen volt eddig?
Vele tudnál maradni?
Nagyon sok nyitott kérdés van, ami bonyolítja a hogyan továbbot.
Az, hogy egyáltalán felmerül benned a kérdés, hogy maradj-e, feltételezi, hogy valami oka van annak, hogy nem tettél egyből pontot a kapcsolat végére. Mi ez az ok?
kedves #8, úgy mégis hogyan adhatta volna meg a férjének azt, amit "a 20 éves fiútól megkapott"?
kérdező, én azt hiszem, elhagynám. ezt nem ajánlhatom neked lelkiismeretfurdalás nélkül, de valahogy nem tudnám elviselni a gondolatot, hogy a párom megcsalt - hogy férfival vagy nővel, az nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!