Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim elakar tiltani az egyik barátomtól, mit tegyek? Részletek lent

Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja járunk. Van egy fiúbarátom, a neve legyen "X". Körülbelül 2 hónapja lettünk jóba, azóta napi szinten beszélünk, mikor összevesztünk a barátommal, megvédett előtte, stb. "X" és barátom nagyon nincsenek jóban, többször is kiabáltak egymással nyilvános helyen, a barátom egy hazudós idiótának tartja, "X" szerint meg a barátom csak próbálja magát behízelegni embereknek, velem pedig nem őszinte. Most volt egy újabb összeveszésük, és a barátom megkért,hogy ne beszéljek többet "X"-el. Tudom, ha én kérnék ilyet tőle, nem biztos,hogy megtenné. Most mit csináljak? A barátommal ráadásul most próbaidőn vagyunk, hullámvölgy utáni rész, nem jönne jól most egy balhé. Vélemény?
2012. aug. 5. 01:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

persze.

2 hónapja ismeri,hogy lenne már olyan nagyon jó barátja bakker?

simán fiúzik,imponál neki,hogy ezzel tudja húzni a barátját,ezáltal saját magának és a környezetének tetszeleg és fel tudja értékelni önmagát.

be is b@szna,ha bnőm hirtelen beújítana egy fiúbarátot.

a gyerek meg X veszi a lapot,adja alá a lovat és kivár.

magyarul-új f@szra-is-ácsingózik a kis ku-rva és élvezi a hatalmát a két kan felett.

2012. aug. 5. 03:42
 12/12 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egyetlen igazi barátot sem érdemes hanyagolni, lapattintani egy kapcsolat miatt, de én azért gondolkodnék egy picit. Ha a srác annyira jó barátod, akkor nem kavar be, márpedig ez az egész olyan "kavarás-gyanús"... 2 hónapja ismered, de azalatt a rövidke idő alatt már rosszat mondott a barátodról? Lehet persze, hogy régebb óta ismeri mint Te, ez viszont még inkább gyanúra adna okot.

Az én páromnak is vannak nagyon jó fiúbarátai még a középiskolás osztályából, viszonylag sok időt tölt velük, de ez természetes. Azt viszont nem lehet annak venni - és ebben a hölgy válaszolók is egyetértenek -, hogy Neked a kapcsolatod alatt alakult ki ilyen jó és főleg közeli barátság. Még ha nem is vagy féltékeny típus, akkor is gondolj bele, fordított helyzetben mit gondolnál.

Azt javaslom, tedd próbára a jó barátot, és mondd meg neki, hogy találkozzatok kevesebbet (nem arról van szó, hogy egyáltalán ne!), mert nem akarod, hogy a helyzet elmérgesedjen, mert fontos a számodra. Ha tényleg jó barát, akkor megérti.

26/F

2012. aug. 5. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!