Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek belemenni egy párkapcsolatba vele. Mit tegyek?
Megismerkedtem egy férfival, 6 évvel idősebb nálam. Én 17 vagyok, ő 23 éves. Viszont félek összejönni vele. Hogy miért? Ő az üzleti ügyekben jártas, pénzügyekkel meg ilyesmikkel foglalkozik, ide-oda jár nyaralni, jó sok pénze van. Viszont én egy szegény falusi családból származom, soha nem voltam nyaralni, néha a csekket sem tudjuk kifizetni, annyira keveset keresnek a szüleim. Tetszem neki, szeretne járni velem, nagyon jól kijövünk, de riaszt az a gondolat, hogyha megismer mégjobban, akkor meggondolja magát. A mi családunk megszokta, hogy a gazdagok szóba se állnak velünk, és nem tudom azt sem, hogy hogyan viszonyulnának hozzá. Ha rájön, hogy nem tartozunk egy társadalmi rétegbe, biztosan lelép. Ha meglátja, hogy egy csóró falusi vagyok, arról ne is beszéljünk. Félek, hogy a gazdagok mind ilyenek, de nem akarom elveszíteni mert figyelmes és kedves, vele elképzeltem már a jövőt. És mielőtt még azt gondolnátok, hogy a pénze kell, közlöm, hogy nem! Erről szó sincs!
Köszönök minden segítséget!
Szer tök rendes a csávó. Így ah leírtad. Dolgozik, nem függ a szüleitől. Azon meg ne edd magad, h nem kedvelnék a szülei. Lehet a tieid sem kedvelnék a pasit. :D
Rendes lánynak jössz ki így, ah írtál magadról, ah gondolkodsz. Ez sok mindent elárul. Inkább próbáld meg, mint h aztán évekig azon edd magad, h miért nem jöttél vele össze. Nincs mit vesztened. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!