Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ha egy nő érdeklődést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nő érdeklődést mutat, viszont mégis megszerezhetetlennek mutatja magàt az menő?

Figyelt kérdés
Értem itt, hogy ilyen eset miatt kêpes egy végelàthatatlan"vadàszatba" kezdeni?
2020. dec. 9. 16:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem, ez gyermeteg.🙂
2020. dec. 9. 16:15
 2/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Nem banom, ha nem adja magat konnyen, de ha erdeklodest mutat, akkor ne jatssza az elerhetetlent.

Az ilyen gyerekes jatekok miatt hamar el tudom veszteni az erdeklodest.

2020. dec. 9. 16:17
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem menő. Meghagyom akkor másnak.
2020. dec. 9. 16:27
 4/21 A kérdező kommentje:
Na jó, ha mêgis akkor miért tart ki? Szerelemből? Vagy mert barom?
2020. dec. 9. 16:31
 5/21 anonim ***** válasza:
Gondolom nagyon bejohetsz neki es dugni akar.
2020. dec. 9. 16:37
 6/21 A kérdező kommentje:
Oké, a dugni akar hatàra szerintem szorosabb mint 2 év??
2020. dec. 9. 16:40
 7/21 anonim ***** válasza:
71%

Csak kiderulnek a reszletek 😅 Akkor gondolom oda lehet erted, de ezek alapjan kicsit sajnalom ot.

Miert mutatsz erdeklodest, de jatszod az elerhetetlent 2 evig, ha nem akarsz tole semmit? Vagy ha nem erdekel, akkor miert nem mondod meg neki, hogy alljon le?

2020. dec. 9. 16:48
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem. abszolúg nem vonzó. az ilyen játszmázós jégkirálynőből nem kérek.
2020. dec. 9. 16:49
 9/21 anonim ***** válasza:

"Oké, a dugni akar hatàra szerintem szorosabb mint 2 év??"

Mármint a pasas 2 éve koslat utánad?

2 dolgot jelent:

- van neki más, akivel a napi szükségleteket megoldja, és ráér várni, hogy te is horogra akadsz e

- valami neki is hibázik ott fent a toronyban, ha 2 éve csak a nyálát csorgatja egy csaj után. Az ilyenekről derül ki később, hogy nem egészen százasok

2020. dec. 9. 16:51
 10/21 A kérdező kommentje:
7/8 több részlet is van. De ok. Akkor kizàrható, hogy ezért lenne. Köszönöm a válaszokat.
2020. dec. 9. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!