Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig van meg a "nagy szerelem" és mennyi idő után "nem menő már" a csók?
Egyet kell értenem az előzővel, a pártól függ. Nálunk a csókolózás soha nem is volt menő, nem szeretünk smacizni, ellenben rengetegszer adunk puszikat egymásnak, nem csak üdvözlésekkor. Ha élveznénk a csókolózást, akkor gondolom az is gyakrabban lenne, nem csak szexelés közben. Szerintem a pár által preferált intimitási, érzelemkifejezési formák sosem lesznek "nem menők", mindig aktuálisak maradnak.
Amúgy mi 6 éve vagyunk házasok, a "nagy szerelem" ugyanúgy lángol, mint az első fél évben, talán még jobban is.
Nagy átlagban másfél év:
"Szerelemhormon"
Egyelőre keveset tudunk a PEA-nak rövidített, feniletilaminnak nevezett "szerelemhormonról". A kedélyjavító amfetaminhoz hasonló hatású hormon a szervezetben termelődik. Ha valaki szerelmes lesz, az agyban emelkedik a PEA szintje, és nem kevesebb, mint 18 hónapig magasabb is marad. A "nagy szakítások" utáni depressziót a PEA csökkent vérbeli szintjével magyarázzák. A PEA a csokoládéban is megtalálható. Egyes szakemberek szerint, ha valaki szerelmes lesz, több csokoládét kíván."
2-es, az hogyan lehetséges, hogy hat éve tart a nagy szerelem, de nem szerettek csókolózni? Nem kötözködésnek vagy számonkérésnek szánom, csak számomra ez elképzelhetetlen. Ill. ha nem szerettek csókolózni, akkor szex közben meg mégis?
Ezhogyvanez?
Köszönöm a válaszokat.
A menőt direkt tettem idézőjelbe, nem szó szerint értem, hanem, hogy elavul vagy ilyesmi, tehát fokozatosan egyre kevésbé szerettek csókolózni egymással.
Akik alapból nem nagyon szoktak már az elejétől, az más.
Csak sokat hallani olyanról, hogy amikor a nagy szerelem lángol, addig folyton egymást "eszik", és ahogy múlik a szerelem, úgy a csók és más intimitás is kevesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!