Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mégis mi történik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi történik?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Előre is elnézést kérek, de nem lesz rövid. Adott két ember egy férfi és egy nő. Azaz én meg ő. Rólam 32 éves vagyok, egy válóperben lévő gyermektelen nő. Róla 34 éves,egyedülálló férfi, akinek a leghosszabb kapcsolata 3 hét volt. . 1 éve ismerjük egymást akkor került hozzánk az osztályra. Sose beszéltünk túl sokat. Majd most elkezdtünk 3 hónapja. Eleinte csak munka volt a téma, heti pár mondat. Majd eljutottunk oda, hogy hajnalig cheteltünk akkor már mindenről. Volt mikor kibeszéltük azt, hogy mi lenne ha köztünk lenne valami, általában ilyenkor neki mennie kellett azonnal, vagy ha maradt akkor megbeszéltük, hogy semmi nem lesz soha. Volt mikor inkább abba hagytuk a beszélgetést pár napra, átlagban 2 napig bírtuk. Majd volt egy véletlen találkozásunk csütörtökön. Én a barátnőimmel voltam ő a haverjaival, de mindannyian ismerjük egymást, csak nem vagyunk egy társaság, ez volt az első esett, hogy a két társaság egy lett. Mindketten ittunk, de nem voltunk részegek.Beszéltünk néhány szót. Majd én elindultam haza, de ő utánam jött, és elmondta, hogy gyakorlatilag ő akar engem, neki én fontos vagyok stb., majd megcsókolt. Haza kísért pedig teljesen másfele lakunk és rengetegszer megálltunk (mint a tinik akik nem bírnak a hormonjaikkal) csókolozni. Bevallom én mindig is vonzó férfinek találtam és egy ideje szerettem volna ha ez megtörténik. Az az esti elmondása szerint ő is. Ma mindketten ügyeletben voltunk. Én próbáltam kerülni, de sajnos sikerült vele találkozni. Bevallotta, hogy nagyon sajnálja ami történt, letagadta amiket mondott. Azt mondta, hogy ez nem történt volna meg, ha én nem akarom, ha nem iszunk, de ő nem akart nekem fájdalmat okozni, ezért inkább megcsókolt. Igen ez nem össze vissza irt ezt szó szerint így mondta. Elmondtam neki, hogy nekem azzal okozott fájdalmat, hogy megtette. Bocsánatot kert, és megbeszéltük, hogy soha többet nem beszélünk egymással. Nekem már vége az ügyeletnek hazajöttem, és irt, hogy ő mégis csak beszélni akar velem, és nem érdekli ha utána többet nem állok vele szóba, de muszáj beszélnünk. Tudni kell róla, hogy egy brutális erős személyisége van, aki sose mosolyog, akinek nincsenek érzelmei, aki a világ legbonyolultabb embere. De mindenki elmondása szerint, ennyire boldognak sose látták. És én is így gondolom. De most mégis ellök magától, jobban mint bármikor. Tanultam 5 évig pszichológiát, én ezt úgy gondolom, hogy fél. Fél attól, hogy szeretni fog most legyek én vagy legyek más. Akkor este elmondta, hogy sose akart velem a barátságból tovább lépni,, de most akkor ott a szívére hallgatott. Össze vagyok zavarodva. Teljesen. Akar akarom, de ő fél. Felnőtt értelmes emberek vagyunk. Legalábbis én eddig azt gondoltam. De most valami megváltozott. Mi történik? Mi lesz ebből vajon? Valaki volt már így? Előre is köszönöm az értelmes választ!

2019. jún. 23. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha vki 34 evesen egy 3 hetes kapcsolatot tud felmutatni mint legkomolyabb, az oltari nagy into jel. En ilyennel nem kezdenek, nem akarok egy kisfiut aki azt se tudja mit akar.
2019. jún. 23. 23:29
 2/8 anonim ***** válasza:

"Tanultam 5 évig pszichológiát, én ezt úgy gondolom, hogy fél."

Biztosan hallottal mar Occam borotvajarol, roviden az a lenyege ennek az elvnek, hogy a legkezenfekvobb, legkevesebb feltetelt tartalmazo megoldas az igaz. Vagyis ez a srac egyszeruen hulye. Aki tenyleg akar teged az nem gondolja meg magat minden masnap. Teljesen mindegy, hogy milyen traumaja van, mitol fel, miert nem bir felnott modjara viselkedni, nem tiszted ot megmenteni. Jar neked egy kevesbe problemas, egyenes jellemu ficko, aki nem szorakozik az erzeseiddel.

2019. jún. 23. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tanultál pszichológiát akkor látnod kéne a rózsaszín köd mögött meghúzódó szemelyisegzavart.
2019. jún. 23. 23:59
 4/8 Rockarc ***** válasza:

Nem vagytok azonos erettsegi szinten. Hiaba a kozel azonos eletkor, p le van maradva toled 10-12 evvel. Mintha egy tinivel probalnal meg egyutt elni. Ha szaladsz utana, akkor jo esellyel azert fel tudod szedni, de onnantol fordulni fog a szeljaras, mert komoly lesz a dolog, es semmi rutinja nincs benne. Hisztizni fog, feltekenykedni, tapadni stb. A vegen persze szakitas lesz, mert nem fogod birni, es akkor mindketten serultok. Innentol a te kockazat vallalasodon es turelmeden mulik.

43F

2019. jún. 24. 00:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. A személyiségzavar nekem is megfordult már a fejemben, hiszen rengeteg intő jelét látom, és igen, az a rózsaszín köd bezavar. William Ockham-ról természetesen hallottam, és az elvéről is, és igen, ezt eddig is tudtam, hogy hülye. De talán én is az vagyok, hiszen hagytam, vagy hagyom még neki mindig azt, hogy hülyének nézzen. Tudom tisztában vagyok vele, hogy ha 34 évesen 0 tapasztalattal rendelkezik a nők terén, akkor valószínűleg ott nem a nőkkel van a baj. Próbálok ésszerűen gondolkozni, és tudom, hogy ez az egész már halott volt akkor is mikor elkezdődött. Nem valószínű, hogy lenne türelmem egy felnőtt férfi “be tanítására” aki ráadásul akkora arroganciával bir, hogy 20 embernek elég lenne, DE nyilván ez a fajta viselkedés volt az, ami vonzóvá tette. De mikor megkérdeztem tőle, hogy mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolata, és bevallotta, hogy gyakorlatilag neki nem volt még ilyen, és én vagyok eddig az a nő akivel a leghosszabb ideje beszél, akkor azért lesápadtam. Nyilván el kell engedjem, hiszen valószínűleg ahogy írta is valaki, ez egy tiszavirág életű dolog lenne. Csak most nekem kell erősnek mutatnom magam.
2019. jún. 24. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Menni fog. :) Jol latod mi lesz a vege, vigyazz magadra!
2019. jún. 24. 08:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Azóta találkoztunk....kétszer a munkán kívül. Egyszer hétfőn. Akkor megkérdezte, hogy adhatna-e egy puszit. Persze engedtem neki...de tényleg csak egy puszi volt a fülem mellé. Majd pénteken. Akkor beszélgettünk egy hatalmasat. Mindenrol. Munkáról, múltról, jelenről, jövőről, róla, rólam. Egyik szavában szerepelek a jövőjében, a másikban “ha többet nem beszélünk akkor elindul balra, amiben én nem leszek benne”. Lapoznom kellett, és lezárjam. Ezt elmondtam neki is. Ennyire durván érzelemmentes, és ennyire erősen szeretet ellenes emberre nen akarok időt szakítani. Megértett. Azt hiszem. Azóta nem beszéltünk. És bár rossz, és pokolian hiányzik, de ez a lehető legjárharóbb út ahhoz, hogy legalább nekem legyen pozitív a jövőm, amibe neki nem adok egy perc jelent sem.
2019. jún. 29. 23:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Teljesen túlléptél rajta? Mi lett Veled, és a férfival?
2020. nov. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!