Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyennek mi baja?
Mi lehet a mentális betegsége egy olyan embernek aki ilyet mondd
"Igen, hazudtam neked mert nincs rá ok hogy szeress egy olyan embert mint amilyen én vagyok"
Nincs annak semmiféle mentális betegsége,
csak egy jellemtelen strici.
Álszent, önmagát sajnáltató, képmutató, link alak.
Minél messzebb tőle.
Tán az exemmel ismerkedsz?
Imádta így sajnaltatni magát :D
Mi köze a hazugsàgnak ahhoz hogy most öt ki szereti meg ki nem?
Ha vki hazudik szimplan jellemtelen.
Az illetö csak kicsavarja a szavakat hogy ne legyen hibáztathato azert mert hazudik.
Azaz bocsanat helyett szimplan a masikat hibaztatja mert akit ö nem szereti azzal minek legyen öszinte.
Ez a tipikus olyan kibujás a felelösség alol mint amikor vki azt mondja: Sajnálom hogy igy látod es ezert haragszol. Á veletlen se látná be a saját hibájàt
Nem,van valami baja mentálisan csak nem tudom mi és gondoltam ez alapján a többi tünet mellé még meglenne.
Mert volt már hogy szakítottunk és ha elmentem valahova bulizni biztos,hogy ott termett és csak nézett vagy néha oda is jött.
Meg ez az "enyém vagy csak az enyém vagy" szöveg is hozzá.
Huha.
A leirtak alapjan addig menekulj, mig tudsz.
Az ilyen nem szeret, csak birtokol.
Semmi baja(a leirtakbol)csak latja rajtad hogy befolyasolhato vagy es talan összejön egy numera
Ez a szeress meg légy az enyem meg ilyenek. Ezek csak erre utalnak.
A fö kerdesben levö mondatábol meg az jön le hogy am nem te szorakozol vele hanem nagyon is forditva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!