Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy diplomás nő "rangon alulinak" tartja összejönni egy nem diplomás pasival, akkor ha mégis ilyennel szexel, azzal saját magát alacsonyítja le?
A nő azé, aki megfizeti!
És SOK, jól kereső szaki is meg tud fizetni egy diplomás feleséget, barátnőt.
Az én barátnőm nagypn rá van kattanva erre a diploma, illetve, hogy kinek milyen munkája van történetre.
(nem volt még sem párja, se nem szexelt, 25 éves.. :D )
Úgyhogy kivételesen nőként sem tudok belekötni a témába, mert van benne igazság.
Mondjuk még neki sem volt fasorban sem a diplomája, mikor azért nem jött össze egy fiúval évekkel ezelőtt, mert sz*r egyetemre jár.
Én mint barátnője elvagyok vele, de ilyen felfogással és hozzáállással soha nem lesz senkije.
Csodálom, hogy velem szóba áll, én csak OKJ-t végeztem.
De legalább 8 éve van párom. :D
Ha nem tetszenek a diplomás nők elvárásai, ismerkedjetek másokkal, srácok.
6. vagyok.
Hiába nulláztok le, villanyszerelő haverom 5-600 körül keres. Tanárnő a felesége.
Rokonom 8 általánossal sofőr volt, most fuvarozó cége van. Doki a felesége.
Viszont sem a tanár, sem a logisztikai diplomás haveromnak nincs diplomás csaja, pláne csinos, diplomás csaja.
Ez mit bizonyít? Én (N) diplomás vagyok, párom (F) meg nem az.... Ugyanannyit keresünk, szóval nem "megfizetett".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!