Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy diplomás nő "rangon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy diplomás nő "rangon alulinak" tartja összejönni egy nem diplomás pasival, akkor ha mégis ilyennel szexel, azzal saját magát alacsonyítja le?

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 13:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20%
Igen.
2020. okt. 2. 13:12
 2/18 anonim ***** válasza:
14%
Igen! Semmiképpen nem keveredhet az értelmiségi osztály a parasztokkal.
2020. okt. 2. 13:14
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Az, hogy szexre használja, nem azt jelenti, hogy összejöttek.
2020. okt. 2. 13:15
 4/18 A kérdező kommentje:
3. Tehát jobbnak tartja a szakmunkást/érettségizettet szexre, mint a diplomás okostojás haverjait? Köszönöm.
2020. okt. 2. 13:17
 5/18 anonim ***** válasza:
27%
Sok nő egyszerűen csak szexet akar. Mindegy, hogy ezt mivel ideologizálja meg. Ismerek sok aszimmetrikus párt, ahol az egyik diplomás, a másik nem. Na és akkor mi van? Tényleg nem ezen múlik egy kapcsolat. És biztos, hogy a tiétek sem. Egyszerűen csak a csajnak így kényelmes és erre kitalált valami nem túl meggyőző magyarázatot. De azért ettől függetlenül ez megalázó. Másfelől élvezd, hogy egy ilyen hiú puncit dughatsz, hadd fürödjék a sznobságában. Én régóta már csak röhögök az ilyeneken.
2020. okt. 2. 13:25
 6/18 anonim ***** válasza:
9%

A nő azé, aki megfizeti!

És SOK, jól kereső szaki is meg tud fizetni egy diplomás feleséget, barátnőt.

2020. okt. 2. 13:31
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőm nagypn rá van kattanva erre a diploma, illetve, hogy kinek milyen munkája van történetre.

(nem volt még sem párja, se nem szexelt, 25 éves.. :D )

Úgyhogy kivételesen nőként sem tudok belekötni a témába, mert van benne igazság.

Mondjuk még neki sem volt fasorban sem a diplomája, mikor azért nem jött össze egy fiúval évekkel ezelőtt, mert sz*r egyetemre jár.

Én mint barátnője elvagyok vele, de ilyen felfogással és hozzáállással soha nem lesz senkije.

Csodálom, hogy velem szóba áll, én csak OKJ-t végeztem.

De legalább 8 éve van párom. :D

Ha nem tetszenek a diplomás nők elvárásai, ismerkedjetek másokkal, srácok.

2020. okt. 2. 13:37
 8/18 anonim ***** válasza:
12%

6. vagyok.

Hiába nulláztok le, villanyszerelő haverom 5-600 körül keres. Tanárnő a felesége.

Rokonom 8 általánossal sofőr volt, most fuvarozó cége van. Doki a felesége.

Viszont sem a tanár, sem a logisztikai diplomás haveromnak nincs diplomás csaja, pláne csinos, diplomás csaja.

2020. okt. 2. 13:46
 9/18 anonim ***** válasza:
88%

Ez mit bizonyít? Én (N) diplomás vagyok, párom (F) meg nem az.... Ugyanannyit keresünk, szóval nem "megfizetett".

2020. okt. 2. 14:03
 10/18 anonim ***** válasza:
51%
7. De ugye hogy a barátnőd is csak kifogásokat keres? Más bajok vannak ott.
2020. okt. 2. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!