Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy diplomás nő "rangon alulinak" tartja összejönni egy nem diplomás pasival, akkor ha mégis ilyennel szexel, azzal saját magát alacsonyítja le?
Nem hiszem, hogy kifogásokat keresne.
Olyan családból jön, ahol a szülők tisztességesen felnevelték őket, viszont sok mindent nem engedhettek meg maguknak.
Ezért bele lett nevelve, hogy tanuljon, legyen sikeresebb a szüleinél, vagy valami ilyesmi.
Ezáltal a jövendőbeli párjától is hasonló szintet vár el.
Ez tök komoly, volt egy fiú, aki nagyon régóta tetszett neki.
Végül egy másik barátnőnkkel randizott ez a srác, ami neki akkor nagyon fájt.
Évek múltán szóba került ez a dolog és annyit fűzött hozzá, hogy még mindig tetszik neki, de nem jönne össze egy szakáccsal. (pedig valószínűleg ő sem keres rosszul + sosem volt egy buta gyerek)- úgyhogy de, vannak sajnos olyan emberek, akik ezek alapján ítélik meg a másikat és tényleg csodálkozom, hogy így velem egyáltalán jóban van. Pedig nem érzem magam sem butábbnak, sem kevesebbnek azért, mert csak 2 OKJ-s képzés + egy felsőfokú nyelvvizsga van a kezemben.
Szeretem, amit csinálok, jól keresek vele + évek óta legalább a saját lábamon állok és megélek önállóan is, míg ő ki tudja, hány éves lesz, mire megtapasztalja, milyen a nagybetűs élet.
Kinek mi.
Ismerek egy ilyen csajt mint a barátnőd, utolsó. Amikor megismerkedtünk, kérdezte tőlem, hogy és nekem mi a foglalkozásom. Mondtam, hogy lótifuti vagyok egy filmstúdióban (én voltam a marketing igazgató amúgy). Hirtelen a csaj arca elsötétült, és onnan kezdve egész este próbált engem kerülni. Látszott rajta, hogy kellemetlen a számára, hogy csak egy kis lótifuti vagyok. Csak később tudta meg, hogy több diplomám van és doktorim is... Utána azon akadt ki, hogy ezt miért nem mondtam előbb?
A vicc az, hogy azért dobta a pasija nemrég, mert a pasija valami menő kutató, ő viszont "csak" egy gimnáziumi tanárnő... mindenkinél van nagyobb sznob. :D
Mindenesetre én csak mosolygok az ilyen sznobokon és messziről kerülöm őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!