Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás, komoly, intelligens nők miért nem veszik észre, hogy a férjük már hónapok óta prostihoz jár?
A papír az csak egy dolog, magolni s szókincset bővíteni bárki tud, ha akar.
Nagyon sok "agyon iskolázott" nem életre való s buta (tisztelet a kivételnek).
Pl egyik felettesem nálam is bepróbálkozott s minden 40év alatti nőnél, mint kiderült...miközbe van pár éve párja... Nagyon ostoba lány lehet, mert a srácról ordított már első bemutatkozáskor: Ezzel valami nem stimm.
Majd full titkosított A és B profil, egyiken kapcsolatban másikon nem.
A nonverbális kommunikációja pedig rengeteg mindent elárult... Főleg amikor kapcsolatról kérdeztem.
Másnap pedig oda súgtam a fülébe:
Nagyon buta barátnőd lehet, de csúf is ha nem tud a lábaközt tartani 😂 - majd megveregettem a vállát s mentem dolgomra. Azóta lapít, amint meglát.
25/N
Mivel nincs "emberismeret hülyéknek" modul, ezért ebből a szempontból teljes mértékben lényegtelen a diploma vagy bármely más bizonyítvány megléte vagy nem léte.
32/f
Nem mindenki tudja, sokszor ebből is van sokszor a balhé, hogy az illető utóbb tudja meg, hogy felszarvazták.
Tételezzük fel, amit a 2-es mondott: tudja, szemet huny fölötte. Miért? Gazdag családoknál még a pénz miatt el tudom képzelni, (bár az a kapcsolat már régen nullán van, ha csak a pénz tartja őket össze). De egyéb ok miatt miért nézné el valaki az ilyet?
Többféle magyarázat is lehetséges, és személyfüggő is a dolog. Bár egyik sem elfogadható, ugyanúgy hülye marad az illető.
Az is összetarthatja, hogy jól megvannak egyébként egymással és ugyan ez meg van engedve a másiknak is ehhez hasonló.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!