Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg fogja vajon érteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogja vajon érteni a pasi, hogy eddig miért nem volt soha kapcsolatom?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, sosem volt még párkapcsolatom. Ennek az az oka, hogy volt egy olyan intim elváltozásom, ami gátlásossá tett, emiatt nem ismerkedtem egyáltalán, mindenkinek azt hazudtam, hogy aszexuális vagyok, azért, hogy hagyjanak az ilyen kérdésekkel békén. Eközben persze nagyon is vágytam kapcsolatra, voltak fiúk, akik tetszettek, álmodoztam róluk stb. Év elején összegyűlt végre a pénzem arra a műtétre, ami megoldotta a problémám, utána elhatároztam, hogy elkezdek ismerkedni. Beszélgetni kezdtem néhány fiúval, de igazán egyikük sem fogott meg. 2 hete azonban ismerkedem egy sráccal, aki nagyon. Attól tartok, hogy kiröhög, ha megtudja, hogy nekem még senkim nem volt. Főleg, hogy elmondta, ő már kiélte magát, több, mint 160 lánnyal volt, de már nagyon szeretne megállapodni és leállt a trófeagyűjtéssel.
2020. dec. 7. 16:21
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
*az én
2020. dec. 9. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!